Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zydowska policja na necie? hasbara ? poczytajcie w jakies skali! i jak to pracuj |
Ja mam lepszą;) 3 gosci składa sie po 15 zł na wódke. Ida do sklepu i płaca za nia 45zł... gdy poszli sprzedawcy przypomiało sie ze wódka kosztuje 40zł i kazał swojemu synowi oddać im 5 zł... Chłopak sobie myśli oddam im po 1zł a 2 zł wezme sobie.... A wiec wychodzi na to ze żule składali sie po 14 zł.... Gdzie jest złotówka??? Składka:3x14zł=42zł ....+ to co wziął chłopak 42zł+2zł= 44zł a na początku mieli 45zł...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zydowska policja na necie? hasbara ? poczytajcie w jakies skali! i jak to pracuj |
Faceci złożyli się po 15 zł tzn 15*3=45 zł flaszka kosztowała 40 zł, facet oddał 5 dla syna żeby ten im oddał. A więc 40 zł zostaje w kasie, 3 złote otrzymują nabywcy flaszki i 2 zł syn. (40 + 3 + 2=45 zł ) i wszystko jasne :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: zydowska policja na necie? hasbara ? poczytajcie w jakies skali! i jak to pracuj |
Mieczkoś wyluzuj, jak my kibice napiszemy coś o policji to zaraz sie denerwujesz i wypisujesz tu niestworzone rzeczy, broniąc ich jak Żyd matke. Jeżeli nie interesuje Cię dany temat, i nie masz nic ciekawego i mądrego do powiedzenia to przemilcz to. cyt,,Wiesz Krzycho ich nigdy nic nie zadowoli :)" i co to ma wspólnego z tematem.... :/ pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
chciała tego jedynie większość niech zajkowki i piorunek odejdą!!
|
|
No ale wszak Natura coraz głośniej daje znać o sobie. Może dysydenci tego Świata wreszcie się obudzą i zdejmą zasłonę z banknotów ze swych oczu.... może. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
"Jeśli jest coś, co sprawia nam przyjemność, to albo jest to niezdrowe, albo niemoralne, albo nas na to nie stać."
|
|
Co słychać nocne marki? Chyba jeszcze nie kładziecie się lulu? Dzień Dziecka wciąż trwa!!! Bawmy się , bo wszyscy jesteśmy dziećmi!:))) cdn...
|
|
czesc!słyszalem ze gdzies na polowej czy na dmowskiego jest jakies biuro i mozna tam roznosic ulotki PODAJCIE DOKLADNY ADRES. Z GORY DZIEKI
|
|
to nemo, powiedz, po ile zlozyli sie ostatecznie ci panowie ile wzial chlopak nemo wzial zlotowke, a teraz udaje, ze kasa sie zgadza,hahaha
|
|
Ja kupilem 2 cegielki po 50pln, wesprzec klub trzeba, a ze akurat bylem po wyplacie to tego dnia moglem. Tylko losowanie mi sie nie podobalo... no ale chodzilo o wsparcie klubu. ŁKS ŁKS w II lidze jest!!!! wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Damianolo zgadzam sie z toba, ze peter przesadza. Mozna odwrocic sytuacje i mozna zarzucac glownym sponsorom, ze nie stoja przy kibicach i z nimi nie spiewaja, nie odpalaja rac itp. Oprawy meczy to za darmo sie robia, cala atmosfera za darmo sie robi? Z tego co mi sie wydaje to klub nie wyklada pieniedzy na oprawy i nie organizuje przejazdow na mecze swoim kibicom (niech mnie ktos poprawi jesli sie myle), a tak swoja droga pewnie czesc nowych kibicow przychodzi na stadion ogladac jak nasze dzielne chlopaki wygrywaja ale tez dla atmosfery jaka tam coraz czesciej panuje. Podsumowujac: nie wszystkich stac na wydatki 50-100zl, kto moze ten da, a kto nie moze pomaga tym co ma, praca swoich rak, krzykiem kilku setek gardel. Nie wiem dlaczego klub znajduje sie w takiej sytuacji finansowej ale na pewno sie stalo sie to z dnia na dzien. Ktos chyba do tego doprowadzil... A wracajac jeszcze do cegielek - chyba ceny cegielek rzedu 25 - 50 - 100zl bylyby lepsze (czyt. wiecej ich mogloby sie sprzedac) cdn...
|
|
Pewnie ci sami projektanci, którzy sp...yli Sz. Zambrowską. Ale wszystko to odbywało się pod kontrolą... pracowników UM. Przecież władza wie lepiej co nam potrzeba.
|
|
Bo nie chce żeby ktoś tak tępy jak Ty zasiadł na takie stanowisko. typowy łomżyniak... wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |