niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zydowska policja na necie? hasbara ? poczytajcie w jakies skali! i jak to pracuj

Ja mam lepszą;)

3 gosci składa sie po 15 zł na wódke. Ida do sklepu i płaca za nia 45zł... gdy poszli sprzedawcy przypomiało sie ze wódka kosztuje 40zł i kazał swojemu synowi oddać im 5 zł... Chłopak sobie myśli oddam im po 1zł a 2 zł wezme sobie....

A wiec wychodzi na to ze żule składali sie po 14 zł....

Gdzie jest złotówka??? Składka:3x14zł=42zł ....+ to co wziął chłopak 42zł+2zł= 44zł

a na początku mieli 45zł...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zydowska policja na necie? hasbara ? poczytajcie w jakies skali! i jak to pracuj

Faceci złożyli się po 15 zł tzn 15*3=45 zł flaszka kosztowała 40 zł, facet oddał 5 dla syna żeby ten im oddał. A więc 40 zł zostaje w kasie, 3 złote otrzymują nabywcy flaszki i 2 zł syn. (40 + 3 + 2=45 zł ) i wszystko jasne :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: zydowska policja na necie? hasbara ? poczytajcie w jakies skali! i jak to pracuj

Mieczkoś wyluzuj, jak my kibice napiszemy coś o policji to zaraz sie denerwujesz i wypisujesz tu niestworzone rzeczy, broniąc ich jak Żyd matke. Jeżeli nie interesuje Cię dany temat, i nie masz nic ciekawego i mądrego do powiedzenia to przemilcz to.

cyt,,Wiesz Krzycho ich nigdy nic nie zadowoli :)"

i co to ma wspólnego z tematem.... :/

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

chciała tego jedynie większość

niech zajkowki i piorunek odejdą!!

No ale wszak Natura coraz głośniej daje znać o sobie. Może dysydenci tego Świata wreszcie się obudzą i zdejmą zasłonę z banknotów ze swych oczu.... może.

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

"Jeśli jest coś, co sprawia nam przyjemność, to albo jest to niezdrowe, albo niemoralne, albo nas na to nie stać."

Co słychać nocne marki? Chyba jeszcze nie kładziecie się lulu? Dzień Dziecka wciąż trwa!!! Bawmy się , bo wszyscy jesteśmy dziećmi!:)))

cdn...

czesc!słyszalem ze gdzies na polowej czy na dmowskiego jest jakies biuro i mozna tam roznosic ulotki PODAJCIE DOKLADNY ADRES. Z GORY DZIEKI

to nemo, powiedz, po ile zlozyli sie ostatecznie ci panowie
ile wzial chlopak
nemo wzial zlotowke, a teraz udaje, ze kasa sie zgadza,hahaha

Ja kupilem 2 cegielki po 50pln, wesprzec klub trzeba, a ze akurat bylem po wyplacie to tego dnia moglem. Tylko losowanie mi sie nie podobalo... no ale chodzilo o wsparcie klubu. ŁKS ŁKS w II lidze jest!!!!

wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz!

http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com

Damianolo zgadzam sie z toba, ze peter przesadza. Mozna odwrocic sytuacje i mozna zarzucac glownym sponsorom, ze nie stoja przy kibicach i z nimi nie spiewaja, nie odpalaja rac itp.
Oprawy meczy to za darmo sie robia, cala atmosfera za darmo sie robi?
Z tego co mi sie wydaje to klub nie wyklada pieniedzy na oprawy i nie organizuje przejazdow na mecze swoim kibicom (niech mnie ktos poprawi jesli sie myle), a tak swoja droga pewnie czesc nowych kibicow przychodzi na stadion ogladac jak nasze dzielne chlopaki wygrywaja ale tez dla atmosfery jaka tam coraz czesciej panuje.
Podsumowujac: nie wszystkich stac na wydatki 50-100zl, kto moze ten da, a kto nie moze pomaga tym co ma, praca swoich rak, krzykiem kilku setek gardel.

Nie wiem dlaczego klub znajduje sie w takiej sytuacji finansowej ale na pewno sie stalo sie to z dnia na dzien. Ktos chyba do tego doprowadzil...

A wracajac jeszcze do cegielek - chyba ceny cegielek rzedu 25 - 50 - 100zl bylyby lepsze (czyt. wiecej ich mogloby sie sprzedac)

cdn...

Pewnie ci sami projektanci, którzy sp...yli Sz. Zambrowską. Ale wszystko to odbywało się pod kontrolą... pracowników UM. Przecież władza wie lepiej co nam potrzeba.

Bo nie chce żeby ktoś tak tępy jak Ty zasiadł na takie stanowisko.
typowy łomżyniak...

wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz!

http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org