Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stach przed lustracja znajome peowskie gęby |
W Germanosie w Stokrotce są niekture bez aktywacji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stach przed lustracja znajome peowskie gęby |
Wiem, że ceny będą wyższe, ale ostatnio mój znajomy zamiast karty dostal kamien na allegro, to sie troche speszylem.
|
|
BMW To jest to ! Praktycznie kazdy ekzemplaż był swietny;] ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ford rzeczywiscie kalsyka, ale nie polecam. Toyota chociaz sam mam VW :) i nie narzekam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Hummer- bo sama nazwa wskazuje na to ze jest nie przecietny :)
|
|
Tiger, TY SIE CHYBA ZAKOCHALES mam nadzieje, ze nie w jakiejs telewizyjnej pogodynce a tak serio, to bym chciala wam podrzucic troche ciepelka, bo mi juz za goraco, a cale lato przeciez przede mna, brrr, upieke sie chyba
|
|
ja polecam studio band wszystko z nimi uzgodnisz tak jak ja na swoim weselu a wzialem ich dlatego ze bawilem sie wczesniej przy ich graniu . jesli chcesz zeby zagrali ci z miejsca tez nie ma problemu graja po 1, 5 do 2 godzin i przewry doslownie po 15 min a wesele z nimi do 5 masz murowane
|
|
Najbardziej szkoda mi Kuszczaka. Keidyś bronił naprawdę dobrze. Teraz będzie mu neizwykle cięzko podnieść się po takim "wyczynie". Z drugiej strony to my powinniśmy nauczyć się strzelać takie bramki bo na inne nas nie stać.
|
|
Napewno niestracą na tym przynajmniej mi sie tak wydaje przeciez klub nierobił by takich głupot (Chyba...) cdn...
|
|
Dziękujemy Janasowi
|
|
Nie oglądalem tego meczu, bo nie mogłem. Lecz jeżeli gral rasiak to wiadoma jest sprawa że polska nie zdobyła gola bo rasiak to drewno(i to na dodatek jedno z gorszych gatunkow:]). Janas zrobil kilka bledow. Na początku bylo to że nie wziął na mundial frankowskiego. Taktyka jaką przyjał na mecze wygląda tak " dostaniesz pilke to kop do przodu". Takim sposobem wedlug mnie to my nic nie zdzialamy na tym mundialu. Wkurza mnie jescze jedna rzecz tak samo bylo przed mundialem w 2002 roku kiedy wspaniale graliśmy w eliminacjach a na mistrzostwach daliśmy klapę. Jednym z winowajcow są media. Naglaśniają jak nasi pilkarze trenują że któremus coś nie wychodzi. Wiem to ich praca, ale jak pilkarze mają dobrze grać jeżeli ciagle są krytykowani. No jak???
|
|
Wedlug mnie najlepszą marką jest volkswagen. Jest to samochód jak z samej nazwy wynika dla ludu. Jeden z użytkowników powiedział że toyota jest niezawodna. Może i tak, ale gdy pewnego razu mialem przyjemność bycia gdy moj kolega wymieniał radio. Zajrzalem do środka a tam sama blacha żadnej osłony żadnej powloki maskującej . W volkswagenie jest wszystko elegancko zakryte, zamaskowane. Po prostu dobrze zrobiony. Na temat Forda nie chce sie wypowiadać bo wedlug mnie jest to zly samochód. Po prostu części z jakich zostal zbudowany są marnej jakośći, wykończenie wnętrza też pozostawia wiele do życzenia. Najnowsze volva też są do niczego ponieważ część akcji volvo przejął ford :] i produkowany jest wedle pomysłów i rozwiązań forda a i większość częśći pochodzi od forda.
|
|
Z tego, co ja słyszałem w radiu eska mówili, że na zakończenie sezonu ma przyjechać jeden osiem L. Może się mylę. No tak jak przyjedzie jakiś znany zespól to zgarnie kupę kasy a żeby do II ligi wejść to trzeba zrobić trochę zmian a to będzie kosztować Pozdrawiam Jarek1 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
szukaj w ogłoszeniach 4lomza: waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
Normalnie piękna gra...czekam na Chorwacje...zobaczymy czy poprawią się nasi husarzy:D A gol Martineza był PRZEPIĘKNY!!! Szkoda Kuszczaka ale...:/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wiarus: da się... na mienie przesiedleńcze... sam widziałem tak zarejestrowany samochód... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |