niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stach przed lustracja znajome peowskie gęby

W Germanosie w Stokrotce są niekture bez aktywacji.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stach przed lustracja znajome peowskie gęby

Wiem, że ceny będą wyższe, ale ostatnio mój znajomy zamiast karty dostal kamien na allegro, to sie troche speszylem.

BMW To jest to ! Praktycznie kazdy ekzemplaż był swietny;]

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ford rzeczywiscie kalsyka, ale nie polecam. Toyota chociaz sam mam VW :) i nie narzekam

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Hummer- bo sama nazwa wskazuje na to ze jest nie przecietny :)

Tiger, TY SIE CHYBA ZAKOCHALES

mam nadzieje, ze nie w jakiejs telewizyjnej pogodynce

a tak serio, to bym chciala wam podrzucic troche ciepelka, bo mi juz za goraco, a cale lato przeciez przede mna, brrr, upieke sie chyba

ja polecam studio band wszystko z nimi uzgodnisz tak jak ja na swoim weselu a wzialem ich dlatego ze bawilem sie wczesniej przy ich graniu .
jesli chcesz zeby zagrali ci z miejsca tez nie ma problemu graja po 1, 5 do 2 godzin i przewry doslownie po 15 min a wesele z nimi do 5 masz murowane

Najbardziej szkoda mi Kuszczaka. Keidyś bronił naprawdę dobrze. Teraz będzie mu neizwykle cięzko podnieść się po takim "wyczynie". Z drugiej strony to my powinniśmy nauczyć się strzelać takie bramki bo na inne nas nie stać.

Napewno niestracą na tym przynajmniej mi sie tak wydaje przeciez klub nierobił by takich głupot (Chyba...)

cdn...

Dziękujemy Janasowi

Nie oglądalem tego meczu, bo nie mogłem. Lecz jeżeli gral rasiak to wiadoma jest sprawa że polska nie zdobyła gola bo rasiak to drewno(i to na dodatek jedno z gorszych gatunkow:]). Janas zrobil kilka bledow. Na początku bylo to że nie wziął na mundial frankowskiego. Taktyka jaką przyjał na mecze wygląda tak " dostaniesz pilke to kop do przodu". Takim sposobem wedlug mnie to my nic nie zdzialamy na tym mundialu. Wkurza mnie jescze jedna rzecz tak samo bylo przed mundialem w 2002 roku kiedy wspaniale graliśmy w eliminacjach a na mistrzostwach daliśmy klapę. Jednym z winowajcow są media. Naglaśniają jak nasi pilkarze trenują że któremus coś nie wychodzi. Wiem to ich praca, ale jak pilkarze mają dobrze grać jeżeli ciagle są krytykowani. No jak???

Wedlug mnie najlepszą marką jest volkswagen. Jest to samochód jak z samej nazwy wynika dla ludu. Jeden z użytkowników powiedział że toyota jest niezawodna. Może i tak, ale gdy pewnego razu mialem przyjemność bycia gdy moj kolega wymieniał radio. Zajrzalem do środka a tam sama blacha żadnej osłony żadnej powloki maskującej . W volkswagenie jest wszystko elegancko zakryte, zamaskowane. Po prostu dobrze zrobiony. Na temat Forda nie chce sie wypowiadać bo wedlug mnie jest to zly samochód. Po prostu części z jakich zostal zbudowany są marnej jakośći, wykończenie wnętrza też pozostawia wiele do życzenia. Najnowsze volva też są do niczego ponieważ część akcji volvo przejął ford :] i produkowany jest wedle pomysłów i rozwiązań forda a i większość częśći pochodzi od forda.

Z tego, co ja słyszałem w radiu eska mówili, że na zakończenie sezonu ma przyjechać jeden osiem L. Może się mylę. No tak jak przyjedzie jakiś znany zespól to zgarnie kupę kasy a żeby do II ligi wejść to trzeba zrobić trochę zmian a to będzie kosztować

Pozdrawiam Jarek1

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

szukaj w ogłoszeniach 4lomza:

waldek 27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???

Normalnie piękna gra...czekam na Chorwacje...zobaczymy czy poprawią się nasi husarzy:D A gol Martineza był PRZEPIĘKNY!!! Szkoda Kuszczaka ale...:/

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

wiarus: da się... na mienie przesiedleńcze... sam widziałem tak zarejestrowany samochód...

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org