niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża, rodzynki, metro... i

Cześć jego pamięci.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża, rodzynki, metro... i

Ja narazie nie mam ani nordcomu, ani IST ale jak będzie u mnie IST dostepne to zrywam umowe w vectrze i nowa w IST :) IST ROX xD
Misiek-2lo ciekawe czy wogóle spadnie. Chyba skoro już planują połączenie to pracują nad budową całej sieci itd. Wszystko będie wiadomo 1 lipca :)

czesc to ja paweł sorki za błedy z pisownia bo sie spieszyłem ale na to idze przymknac oko no nie !! odpowiadam na wasze pytania

Autor: Rafalek
kiedys miałem tak ze sam restartował mi sie kaputer np: podczas właczania muzyki w winampie lub filmów w innym programie

Autor: MrS kozystam z xp kiedys napoczatki był 98 ale zmieniłem niestety nieiwem co to za okreslenia bo jestem lajikiem bad...itp dzikei za rade a dysk mam juz rok

Autor: Łukasz mozliwe wetylkotor czasem charczał ale przestał nawet czasem sie wyłanczał wetylator

co do ramu niemam pojecia chyba bende musiał isc z dyskiem do kolegi i zrobic jak radziliscie ale jezeli coś jeszcze wam przyjdze do głowy prosze piscie wielkie dzienki ziomki

lub z nieoficjalnej strony MPK-a http://ksebki.9g.pl/mpk/ w formie spakowanej lub w postaci arkusza excela

ThX

Jak mam niby wkleic:/?? już próbowałem ale tam sa tylko 3 daty
2003 2004 i chyba 2005
2006 nie ma wiec nie wiem jak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org