Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża, rodzynki, metro... i |
Cześć jego pamięci. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża, rodzynki, metro... i |
Ja narazie nie mam ani nordcomu, ani IST ale jak będzie u mnie IST dostepne to zrywam umowe w vectrze i nowa w IST :) IST ROX xD Misiek-2lo ciekawe czy wogóle spadnie. Chyba skoro już planują połączenie to pracują nad budową całej sieci itd. Wszystko będie wiadomo 1 lipca :)
|
|
czesc to ja paweł sorki za błedy z pisownia bo sie spieszyłem ale na to idze przymknac oko no nie !! odpowiadam na wasze pytania Autor: Rafalek kiedys miałem tak ze sam restartował mi sie kaputer np: podczas właczania muzyki w winampie lub filmów w innym programie Autor: MrS kozystam z xp kiedys napoczatki był 98 ale zmieniłem niestety nieiwem co to za okreslenia bo jestem lajikiem bad...itp dzikei za rade a dysk mam juz rok Autor: Łukasz mozliwe wetylkotor czasem charczał ale przestał nawet czasem sie wyłanczał wetylator co do ramu niemam pojecia chyba bende musiał isc z dyskiem do kolegi i zrobic jak radziliscie ale jezeli coś jeszcze wam przyjdze do głowy prosze piscie wielkie dzienki ziomki
|
|
lub z nieoficjalnej strony MPK-a http://ksebki.9g.pl/mpk/ w formie spakowanej lub w postaci arkusza excela
|
|
ThX
|
|
Jak mam niby wkleic:/?? już próbowałem ale tam sa tylko 3 daty 2003 2004 i chyba 2005 2006 nie ma wiec nie wiem jak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |