Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koniec afer, Tusk zwolnił szefa CBA |
i na dziewczyny to raczej nie liczcie, (pedałowanie to męska rzecz) ha ha ha .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koniec afer, Tusk zwolnił szefa CBA |
Powody były niestety, ze względu na podłoże i grunt drzewa by tam nie rosły i chociaż były małe to już usychały, taki był oficjalny powód modernizacji rynku, między innymi oczywiście.
|
|
to byli kolesie "po cywilu" czyli nie mieli żadnych szalików, koszulek czy czegoś takiego... a w Wwa jest bardzo dużo białostoczan - głównie studentów... po prostu miałem pecha... Legionistę potraktowaliby tak samo albo nawet gorzej, bo jednak z Legią mają kosę...
|
|
Jakim cudem tyle długu.A Wisła ile jeszcze winna jest za Rafała
|
|
Ej sorry ale mi www.lkslomza.9x.pl nie wchodzi:/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ale powiedzieli że długi mozliwe są do spłacenia
|
|
don-key: dla mnie jesteś zwykłym burakiem i gnojkiem, ale mam swój honor i kulturę i do poziomu twojej pierwszej wypowiedzi w tym temacie się nie zniżę. Panu Zajkowskiemu dziękuję za zrozumienie i odpowiedź na dwa z moich pięciu pytań. Nie ukrywam, że z dużą niecierpliwością będę czekał na odpowiedzi na pozostałe. Mam nadzieję, że wczorajsze spotkanie wiele wyjaśniło. Aby ŁKS pozyskał kolejnych sponsorów obecne władze ŁKS-u muszą spłacić ten ponad 200 tys. dług, uporządkować dokumenty i porozumieć się z władzami miasta, bo inaczej nikt z dużą kasą w ŁKS nie wejdzie. Mam też jeszcze trzy nowe pytania do Pana: Czemu dopiero na wczorajszym spotkaniu podano do publicznej wiadomości wysokość zadłużenia klubu? Czemu dopiero w tym tygodniu działacze klubu zaczęli interesować się wymogami licencyjnymi na drugą ligę? W dwa tygodnie nie da się przecież wszelkiej potrzebnej dokumentacji zgromadzić. Do zawierania wszelkich umów potrzebny jest prezes, kiedy więc poznamy jego nazwisko? Liczę na szybką odpowiedź zarówno na te, jak i wcześniejsze pytania. Nie ukrywam, że najbardziej interesuje mnie Pańska odpowiedź na pytanie: W razie nieotrzymania licencji na II ligę z powodów finansowych, kto będzie za to odpowiedzialny i dlaczego? Proszę nie odbierać moich pytań jako ataku na swoją osobę bądź władze klubu. Chodzi mi tylko i wyłącznie o dobro ŁKS-u, a odpowiedzi na powyższe pytania pozwolą zarówno mi, jak i wielu przedsiębiorcom czytającym to forum zrozumieć pewne kwestie i podjąć odpowiednie kroki aby pomóc naszemu klubowi.
|
|
Dwa tygodnie temu było jeszcze 50 tys., dziś jest 200 tys., to ile będzie za następne dwa tygodnie? 1 mln zł? Ktoś powinien ostro wziąć się do roboty, a nie szukać jelenia, który za niego wszystko zrobi! Taki dług nie pojawił się z dnia na dzień tylko musiał narastać przez dłuższy czas. Oby działacze nie spier… wywalczonego przez piłkarzy awansu! rudy błazen z druhem
|
|
A niby tak dobrze się działo w klubie.Śmiechu warte .Przez takie coś (dług)można teraz stracić potecjalnych nowych sponsorów.Niewiem tylko jednego Browar zwiększył nakład finansowy na zespół jakaś kasa za Rafała też była a tu tyle w plecy.
|
|
Zapodawać Swoje Pomysły ;] Dina
|
|
Floorek , jeżeli zostały jakieś pieniądze w Wiśle , to myślę , że nieduże.
|
|
Myślisz o wakacjach? abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
maciek-nie napisałem ille wpłaciłem.Podałem przykład.Gdybym chciał rozgłosu to podałbym pełne dane adresowe i kwotę. Wpłaciłeś coś?
|
|
przykre.....
|
|
ptysiu91: Ty to sie lepiej nie rzucaj... Wymarzone wakacje? Proszę bardzo... Dubaj (Zjednoczone Emiraty Arabskie) Dina
|
|
<b>pan i władca:</b> tak czytam i czytam i z wpisu na wpis jesteś coraz bardziej śmieszny. "Ktoś powinien ostro wziąć się do roboty, a nie szukać jelenia, który za niego wszystko zrobi!" ty głupi jesteś czy jak? ale okej.. może po kolei: zarząd ŁKSu działa społecznie (!). każdy kto ma czas, chęci i pomysł na zarządzanie klubem może do niego wejsć (tak mi się przynajmniej wydaje, a wydaje mi się raczej dobrze w przeciwieństwie do ciebie "panie i władco"). zresztą sama nazwa klubu o tym mówi: Łomżyński(!) Klu... więc baranie zabieraj dupe sprzed monitora i działaj społecznie na korzysć ŁKSu! "Taki dług nie pojawił się z dnia na dzień tylko musiał narastać przez dłuższy czas. Oby działacze nie spier… wywalczonego przez piłkarzy awansu!" widzisz jaki ty jesteś tępy. tak sie zastanów kto tych piłkarzy i trenerów zatrudnił? sami przyszli grać? kto zabiegał o sponsorów? kto organizował mecze? kto zajmował się reklamą LKSu? kto zabiegał o nowy stadion? kto w końcu jest tak ambitny, żeby walczyć bez pomocy miasta o II ligę? chyba jednak debilu zarząd, co? jak myslisz? ------- myslę że będzie jednak dobrze. klub obiecał że przy pomocy sponsorów i łomżyńskich przedsiębiorców postara się zlikwidować obecny dług do środy, ażeby móc w spokoju świętować awans. i ja mam nadzieje, że tak będzie pozdrawiam prawdziwych kibiców ŁKS
|
|
A z kad wiesz ze to kibice jagi jak niemieli szlika ani zadnego innego znaku zwiezanego ze sledziami ??
|
|
bo sami mi powiedzieli... a dokładnie "Pozdrowienia od fanatyków Jagielloni Białystok" i jeszcze coś bełkotali, że za rok tez nam flagi skroją...
|
|
Orzech: Do Środy?? to dobrzy są oni te piniąse* z palca wyssają;] ale bardz mnie to cieszy;';] Dina
|
|
Moje wymarzone wakacje:w tym roku pojechac na MŚ niestety:( niespełnione, chociaz w niemczech będe.
|
|
Ja jade do chicago
|
|
ja mam inne upodobania niz MrS oczywiscie fajnie by było popluskac sie w czysciutkich wodach i poopalac sie na wielkih słonecznych plarzach:] ale np. ja wolałbym pojechac do jakiegos piłkarskiego mista np. moim marzeniem jest pojechac do hiszpani do barcelony na stadion Camp Nou, do jakichs muzeuf piłkarskich w barcelonie itp. Ale oczywiscie karzdy woli co innego;] Dina
|
|
Mam pytanie jezeli chce zeby pod moim postem widniał jakis obrazek to co mam zrobic i gdzie dokładnie co wpisac? :> Z góry thx. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Rafale... ten temat juz był wałkoway ze 200razy.. poszukaj a znajdziesz
|
|
to ze zajebisty to wiadomo;] wkuncu gra tam wielka barca;] no kurde ale bym se pojechał;] Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
waldek kiedys nad tym myslałem ale zrezygnowałem
|
|
Trzeba isc za ciosem, a nie plakac...bierzesz 50 pln kupujesz cegielke i masz satysfakcje, ze pomogles i nadzieje na lepsze jutro klubu. Mozemy grac i sezon w 2 lidze, ale w hitorii bedzie to odnotowane. Na wstepna faze remontu miasto ma pieniadze i jak tym razem nic nie zepsuje delikatnie mowiac, to warunkowe dopuszczenie bedzie. Majac w pamieci dawne dzieje lomzynscy kibice nigdy nie zostawili klubu w potrzebie, jak dzis pamietam zbiorki kasiorki dla najlepszego pilkarza meczu. Badzmy dobrej mysli narazie... Zbych
|
|
Jak odpalam .avi to wiesza mi sie komp. A dokladniej to co jest wyswietlanie, bo jezeli winamp gra, to bedzie gral dalej... ale nie mozna nic juz zrobic i wszystko na ekranie stoi, mysz tez. System: win 2000. Ktos mi powie dlaczego :D ? Z innymi formatami filmow nie ma problemow..
|
|
Chciałbym podziekować naszym sponsorom i sympatykom ŁKS-u . Środowe spotkanie pokazało , że zawsze można na nich liczyć ... Wpłacane są poważne kwoty i dług zaczął maleć ... Czekamy na inne osoby i instytucje. ( 86) 216-46-36 Nasi kibice będą mogli kupić historyczną cegiełkę-bilet na ostatnie spotkanie w środę 31 maja 2006 roku o godz. 17.00 . W cenie tego droższego biletu 50 zł i 100 zł możliowść wylosowania bezpłatnego wyjazdu / 7 dni / dla dwóch osób na CYpr , no a po spotkaniu ligowym Wielka Gala wręczenia Pucharu Mistrzów III ligi , warto zaprosić całą Łomżę ... i być w tym historycznym dniu na stadionie.
|
|
dzieci zagadajcie z rodzicami o jakieś kolonie + korki z j.polskiego.
|
|
Rafałek: Camp Nou jest strasznie zapuszczony. Brud i smród. Jeśli chodzi o Barcelonę to polecam ogród botaniczny, słynne "grające fontanny" i kościół "Sagrada Familia" (przepraszam, jeśli popełniłem błąd w nazwie). Polecam także Szwajcarię, a konkretnie Genewę - piękne miasto...
|
|
666: jakich używasz kodeków lub kodek-paka? Ostrzegam przed nowym ffdshow - po jego instalacji Gadu Gadu nie chce się odpalać... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ciesze sie ptysiu91 Tiger, nie mozna tego ujac lepiej,perfect job
|
|
nikt nie przezyl.......... ;)
|
|
większość wygineła my ze spalonych wsi??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Witam, http://shareua.com/files/3882d0/ROZK_ADY_MIEJSKIE_OBJAZDY_od_2006.06.01..rar.html Może się komuś przyda pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
język rosyjski jest niesamowity :) "skaczać fajl" hehe :D Dzięki Misiek - mi się przyda na pewno :) Pozdrawiam Zbych
|
|
Tylko zkopiuj go dobrze bo możesz zaspać do szkoły??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
w stawiskach ma dobre i tanie opony i ten gosc co przyczepy na krasce wypozycza to czasem zwiezie z niemiec busa calego
|
|
Amen. Zbych
|
|
Jest coś takiego jak spółdzielczość socjalna. W Polsce jest bezrobocie, i coś z tym trzeba zrobić. Ruch - w pierwszej kolejności - należy do samych zainteresowanych (czyli bezrobotnych), ponieważ władza - na takie sprawy - nie ma czasu. Proponuję przeczytać ciekawy referat - prof. dr hab. Zofia Chyra-Rolicz - "Spółdzielczość w aktywizacji dyskryminowanych grup społecznych w krajach wysoko rozwiniętych". Na zachodzie nastała moda na spółdzielnie socjalne, również i u nas tego typu spółdzielnie zaczynają "raczkować". Może urodzi się jakaś spółdzielnia socjalna - z prawdziwego zdarzenia - w Łomży. Polecam również przemyślenia Stefana Bratkowskiego "Kilka sposobów na niemożliwość, czyli poradnik dla tych, którzy nie wiedzą, że nic się nie da zrobić" Pozdrawiam serdecznie, cdn...
|
|
przyznaje racje autorowi nie mogłeś tego troche więcej napisać??? waldek 27 analfabeci muszą umrzeć ? ? ?
|
|
Internet jest bardzo dobry...jedyna wada:D jak przetną kable na dwornej to nie ma ani internetu ani telewizji:) cdn...
|
|
To się chłopak rozpisał... Jurand
|
|
a może tak pokazać w trakcie sesji rady, że dużo jest fanów ŁKSu, może sięzastanowią i znają troszkę dobrej woli
|
|
A to mu Rytel zalazł za skórę, no ale się odgryzł chociaż musiał troszkę popracować. Ale polacy tacy są i z tego właśnie .........
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |