niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
koniec afer, Tusk zwolnił szefa CBA

i na dziewczyny to raczej nie liczcie, (pedałowanie to męska rzecz) ha ha ha .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: koniec afer, Tusk zwolnił szefa CBA

Powody były niestety, ze względu na podłoże i grunt drzewa by tam nie rosły i chociaż były małe to już usychały, taki był oficjalny powód modernizacji rynku, między innymi oczywiście.

to byli kolesie "po cywilu" czyli nie mieli żadnych szalików, koszulek czy czegoś takiego... a w Wwa jest bardzo dużo białostoczan - głównie studentów... po prostu miałem pecha...

Legionistę potraktowaliby tak samo albo nawet gorzej, bo jednak z Legią mają kosę...

Jakim cudem tyle długu.A Wisła ile jeszcze winna jest za Rafała

Ej sorry ale mi www.lkslomza.9x.pl nie wchodzi:/

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Ale powiedzieli że długi mozliwe są do spłacenia

don-key: dla mnie jesteś zwykłym burakiem i gnojkiem, ale mam swój honor i kulturę i do poziomu twojej pierwszej wypowiedzi w tym temacie się nie zniżę.

Panu Zajkowskiemu dziękuję za zrozumienie i odpowiedź na dwa z moich pięciu pytań. Nie ukrywam, że z dużą niecierpliwością będę czekał na odpowiedzi na pozostałe. Mam nadzieję, że wczorajsze spotkanie wiele wyjaśniło. Aby ŁKS pozyskał kolejnych sponsorów obecne władze ŁKS-u muszą spłacić ten ponad 200 tys. dług, uporządkować dokumenty i porozumieć się z władzami miasta, bo inaczej nikt z dużą kasą w ŁKS nie wejdzie. Mam też jeszcze trzy nowe pytania do Pana:
Czemu dopiero na wczorajszym spotkaniu podano do publicznej wiadomości wysokość zadłużenia klubu?
Czemu dopiero w tym tygodniu działacze klubu zaczęli interesować się wymogami licencyjnymi na drugą ligę? W dwa tygodnie nie da się przecież wszelkiej potrzebnej dokumentacji zgromadzić.
Do zawierania wszelkich umów potrzebny jest prezes, kiedy więc poznamy jego nazwisko?
Liczę na szybką odpowiedź zarówno na te, jak i wcześniejsze pytania. Nie ukrywam, że najbardziej interesuje mnie Pańska odpowiedź na pytanie:
W razie nieotrzymania licencji na II ligę z powodów finansowych, kto będzie za to odpowiedzialny i dlaczego?
Proszę nie odbierać moich pytań jako ataku na swoją osobę bądź władze klubu. Chodzi mi tylko i wyłącznie o dobro ŁKS-u, a odpowiedzi na powyższe pytania pozwolą zarówno mi, jak i wielu przedsiębiorcom czytającym to forum zrozumieć pewne kwestie i podjąć odpowiednie kroki aby pomóc naszemu klubowi.

Dwa tygodnie temu było jeszcze 50 tys., dziś jest 200 tys., to ile będzie za następne dwa tygodnie? 1 mln zł? Ktoś powinien ostro wziąć się do roboty, a nie szukać jelenia, który za niego wszystko zrobi! Taki dług nie pojawił się z dnia na dzień tylko musiał narastać przez dłuższy czas. Oby działacze nie spier… wywalczonego przez piłkarzy awansu!

rudy błazen z druhem

A niby tak dobrze się działo w klubie.Śmiechu warte .Przez takie coś (dług)można teraz stracić potecjalnych nowych sponsorów.Niewiem tylko jednego Browar zwiększył nakład finansowy na zespół jakaś kasa za Rafała też była a tu tyle w plecy.

Zapodawać Swoje Pomysły ;]

Dina

Floorek , jeżeli zostały jakieś pieniądze w Wiśle , to myślę , że nieduże.

Myślisz o wakacjach?

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

maciek-nie napisałem ille wpłaciłem.Podałem przykład.Gdybym chciał rozgłosu to podałbym pełne dane adresowe i kwotę. Wpłaciłeś coś?

przykre.....

ptysiu91: Ty to sie lepiej nie rzucaj...

Wymarzone wakacje? Proszę bardzo...

Dubaj (Zjednoczone Emiraty Arabskie)

Dina

<b>pan i władca:</b> tak czytam i czytam i z wpisu na wpis jesteś coraz bardziej śmieszny.

"Ktoś powinien ostro wziąć się do roboty, a nie szukać jelenia, który za niego wszystko zrobi!"

ty głupi jesteś czy jak? ale okej.. może po kolei:

zarząd ŁKSu działa społecznie (!). każdy kto ma czas, chęci i pomysł na zarządzanie klubem może do niego wejsć (tak mi się przynajmniej wydaje, a wydaje mi się raczej dobrze w przeciwieństwie do ciebie "panie i władco"). zresztą sama nazwa klubu o tym mówi: Łomżyński(!) Klu...
więc baranie zabieraj dupe sprzed monitora i działaj społecznie na korzysć ŁKSu!

"Taki dług nie pojawił się z dnia na dzień tylko musiał narastać przez dłuższy czas. Oby działacze nie spier… wywalczonego przez piłkarzy awansu!"

widzisz jaki ty jesteś tępy. tak sie zastanów kto tych piłkarzy i trenerów zatrudnił? sami przyszli grać? kto zabiegał o sponsorów? kto organizował mecze? kto zajmował się reklamą LKSu? kto zabiegał o nowy stadion? kto w końcu jest tak ambitny, żeby walczyć bez pomocy miasta o II ligę? chyba jednak debilu zarząd, co? jak myslisz?

-------

myslę że będzie jednak dobrze. klub obiecał że przy pomocy sponsorów i łomżyńskich przedsiębiorców postara się zlikwidować obecny dług do środy, ażeby móc w spokoju świętować awans. i ja mam nadzieje, że tak będzie

pozdrawiam prawdziwych kibiców ŁKS

A z kad wiesz ze to kibice jagi jak niemieli szlika ani zadnego innego znaku zwiezanego ze sledziami ??

bo sami mi powiedzieli... a dokładnie "Pozdrowienia od fanatyków Jagielloni Białystok" i jeszcze coś bełkotali, że za rok tez nam flagi skroją...

Orzech: Do Środy?? to dobrzy są oni te piniąse* z palca wyssają;] ale bardz mnie to cieszy;';]

Dina

Moje wymarzone wakacje:w tym roku pojechac na MŚ niestety:( niespełnione, chociaz w niemczech będe.

Ja jade do chicago

ja mam inne upodobania niz MrS oczywiscie fajnie by było popluskac sie w czysciutkich wodach i poopalac sie na wielkih słonecznych plarzach:] ale np. ja wolałbym pojechac do jakiegos piłkarskiego mista np. moim marzeniem jest pojechac do hiszpani do barcelony na stadion Camp Nou, do jakichs muzeuf piłkarskich w barcelonie itp. Ale oczywiscie karzdy woli co innego;]

Dina

Mam pytanie jezeli chce zeby pod moim postem widniał jakis obrazek to co mam zrobic i gdzie dokładnie co wpisac? :> Z góry thx.

Rafale... ten temat juz był wałkoway ze 200razy.. poszukaj a znajdziesz

to ze zajebisty to wiadomo;] wkuncu gra tam wielka barca;] no kurde ale bym se pojechał;]

waldek kiedys nad tym myslałem ale zrezygnowałem

Trzeba isc za ciosem, a nie plakac...bierzesz 50 pln kupujesz cegielke i masz satysfakcje, ze pomogles i nadzieje na lepsze jutro klubu. Mozemy grac i sezon w 2 lidze, ale w hitorii bedzie to odnotowane. Na wstepna faze remontu miasto ma pieniadze i jak tym razem nic nie zepsuje delikatnie mowiac, to warunkowe dopuszczenie bedzie. Majac w pamieci dawne dzieje lomzynscy kibice nigdy nie zostawili klubu w potrzebie, jak dzis pamietam zbiorki kasiorki dla najlepszego pilkarza meczu. Badzmy dobrej mysli narazie...

Zbych

Jak odpalam .avi to wiesza mi sie komp. A dokladniej to co jest wyswietlanie, bo jezeli winamp gra, to bedzie gral dalej... ale nie mozna nic juz zrobic i wszystko na ekranie stoi, mysz tez. System: win 2000. Ktos mi powie dlaczego :D ? Z innymi formatami filmow nie ma problemow..

Chciałbym podziekować naszym sponsorom i sympatykom ŁKS-u . Środowe spotkanie pokazało , że zawsze można na nich liczyć ... Wpłacane są poważne kwoty i dług zaczął maleć ...
Czekamy na inne osoby i instytucje. ( 86) 216-46-36

Nasi kibice będą mogli kupić historyczną cegiełkę-bilet na ostatnie spotkanie w środę 31 maja 2006 roku o godz. 17.00 . W cenie tego droższego biletu 50 zł i 100 zł możliowść wylosowania bezpłatnego wyjazdu / 7 dni / dla dwóch osób na CYpr , no a po spotkaniu ligowym Wielka Gala wręczenia Pucharu Mistrzów III ligi , warto zaprosić całą Łomżę ... i być w tym historycznym dniu na stadionie.

dzieci zagadajcie z rodzicami o jakieś kolonie + korki z j.polskiego.

Rafałek: Camp Nou jest strasznie zapuszczony. Brud i smród. Jeśli chodzi o Barcelonę to polecam ogród botaniczny, słynne "grające fontanny" i kościół "Sagrada Familia" (przepraszam, jeśli popełniłem błąd w nazwie).

Polecam także Szwajcarię, a konkretnie Genewę - piękne miasto...

666: jakich używasz kodeków lub kodek-paka? Ostrzegam przed nowym ffdshow - po jego instalacji Gadu Gadu nie chce się odpalać...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

ciesze sie ptysiu91

Tiger, nie mozna tego ujac lepiej,perfect job

nikt nie przezyl.......... ;)

większość wygineła my ze spalonych wsi???

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Witam,

http://shareua.com/files/3882d0/ROZK_ADY_MIEJSKIE_OBJAZDY_od_2006.06.01..rar.html

Może się komuś przyda

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

język rosyjski jest niesamowity :) "skaczać fajl" hehe :D

Dzięki Misiek - mi się przyda na pewno :)

Pozdrawiam

Zbych

Tylko zkopiuj go dobrze bo możesz zaspać do szkoły???

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

w stawiskach ma dobre i tanie opony i ten gosc co przyczepy na krasce wypozycza to czasem zwiezie z niemiec busa calego

Amen.

Zbych

Jest coś takiego jak spółdzielczość socjalna.

W Polsce jest bezrobocie, i coś z tym trzeba zrobić. Ruch - w pierwszej kolejności - należy do samych zainteresowanych (czyli bezrobotnych), ponieważ władza - na takie sprawy - nie ma czasu. Proponuję przeczytać ciekawy referat - prof. dr hab. Zofia Chyra-Rolicz - "Spółdzielczość w aktywizacji dyskryminowanych grup społecznych w krajach wysoko rozwiniętych". Na zachodzie nastała moda na spółdzielnie socjalne, również i u nas tego typu spółdzielnie zaczynają "raczkować". Może urodzi się jakaś spółdzielnia socjalna - z prawdziwego zdarzenia - w Łomży.
Polecam również przemyślenia Stefana Bratkowskiego "Kilka sposobów na niemożliwość, czyli poradnik dla tych, którzy nie wiedzą, że nic się nie da zrobić"

Pozdrawiam serdecznie,

cdn...

przyznaje racje autorowi nie mogłeś tego troche więcej napisać???

waldek 27

analfabeci muszą umrzeć ? ? ?

Internet jest bardzo dobry...jedyna wada:D jak przetną kable na dwornej to nie ma ani internetu ani telewizji:)

cdn...

To się chłopak rozpisał...

Jurand

a może tak pokazać w trakcie sesji rady, że dużo jest fanów ŁKSu, może sięzastanowią i znają troszkę dobrej woli

A to mu Rytel zalazł za skórę, no ale się odgryzł chociaż musiał troszkę popracować. Ale polacy tacy są i z tego właśnie .........

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org