poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jakze dobrze ten materiał oddaje nasze łomzynskie warunki

Dlatego ja swój biorę do kieszeni i idę do domu…

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jakze dobrze ten materiał oddaje nasze łomzynskie warunki

Ciekaw jestem jak wiarus i SiaRa by pisali posty jakby się odezwał taki człowiek jak Brzeziński, który praktycznie przez 4 lata urzędowania jako prezydent miasta Łomża poza drogą Aleja Legionów nic nie zrobił, a będzie sobie przypisywał zasługi, że dzięki niemu powstała Paśtwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości - co jest dla mnie oszustwem, bo bardzo dużo pomógł w powstaniu tej uczelni Czerniawski, będzie się frajer chwalił, że dzięki niemu ŁKS Łomża awansował do II ligii - co jest kłamstwem, bo awans wywalczyli inni, zawodnicy wraz z trenerem Jerzym Engelem jr oraz prezesem Kosiorkiem i zarządem. Najlepiej jest krytykować sukces ŁKS-u zwłaszcza zarząd, a nie lepiej spojrzeć na to czy prezydent Łomży zrobił coś w celu promocji miasta. Moim zdaniem: NIE. A natomiast ŁKS promował nasze miasto w całym kraju. A teraz gdy zbliżają się wybory samorządowe każdy z Rady Miasta, oraz ten jakiś Brzeziński będzie mówił pełną mordą, że to dzięki niemu, co jest nieprawdą, o czym większość kibiców ŁKS-u wie.

Płonące auta
Do gaszenia nietypowego pożaru zostali wezwani łomżyńscy strażacy w nocy z piątku na sobotę. W Łomża na parkingu przy ulicy Dmowskiego płonęły dwa auta. Nim ekipy strażaków dojechały na miejsce niemal doszczętnie spłonął Daewoo Tico, a płomienia ognia obejmowały juz stojąca nieopodal Corsę.

Dyżurny Komendy Miejskiej Państwowej Straży Pożarnej w Łomży podaje, że przyczyny wybuchu pożaru póki co nie są znane. Wyjaśnić ma je policyjne dochodzenie w tej sprawie. Strażacy podkreślają, że płonące auta nie są czymś normalnym. Takie pożary zdarzają się rzadko, o wiele rzadziej niż np. pożary traw, do gaszenia których ekipy strażaków wzywane są co rusz.

oto link gdzie można zobaczyc auta, które ostatnio spłonełyl:

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7509

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Strona już dostępna. Zapraszam www.lks.4lomza.pl

Ptysiu mi nie chodzi o fotki wyszukane przez Google tylko o wokołołomżyńskie egzemplarze które gdzieś tam czekają na kasację itp.

Witam. Praktycznie w ogóle nie przemieszczam się "pekaesami" lecz ostatnio wynikła sytuacja nie pozostawia mi innego wyboru jak podróż właśnie tym środkiem do Gdańska... Dzwoniłem z pytaniami do dyżurnego (info 24h/dobę) lecz ku mojemu [nie]zdziwieniu telefon nie odpowiadał. Postanowiłem więc skierować moje zapytanie do Was, drodzy forumowicze.

po 1: Ile kosztuje bilet do Gdańska?

po 2: Komu i za okazaniem jakich dokumentów przysługują zniżki?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Dobrym, serdecznym traktowaniem.

A potem metodą przekaźnikową rozejdą się wieści po Polsce, że "Łomżanie to tacy pogodni, gościnni ludzie" i dam sobie uciąć to i owo, że takie relacje podziałają jak magnes!

do SiaRy: Z tego co mi wiadomo dług powstał z powodu, że krakowska Wisła nie przelała jeszcze raty za zakup Rafała Boguskiego. Jak jesteś taki mądry to wyjmij te 50 tysięcy z kieszni i ureguluj tą należność dla ZUS-u za ŁKS, a nie tylko widziwasz na forum. Może w gadce jesteś dobry, ale w robieniu czegoś najprawdopodobniej słabizna jest z Ciebie.

A, gdyby tylko ta fontanna była naprawdę nowoczesna z tą zapowiedzianą iluminacją.

Bilet do Gdańska kosztuje 45 zl, a ulga przysługuje studentom za okazaniem legitymacji....wiem bo czesto jezdze!

Teraz weszły unijne tablice trzeba stworzyć nową kolekcje czekamy na

propozycje:

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

bella to jest miłość:)
Życzę światu dobrej nocy:) Kolorowych snów:)

Od kilku lat włóczę się po Białym i po pijaku nie raz już śpiewałem ŁKS Łomża i nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego jak SaneOne. Inną sprawą jest to, że raczej nie włóczę się sam tylko w grupie i rzadko jest to mała grupa. Dziwi mnie jedynie obecność kibiców Jagi w Wawie, ciekawe czy by zrobili to samo z kibicem Legii i co TB na temat panoszenia się Białostoczan w ich mieści?

Co roku jest tak, że więcej osób składa podania do II LO. A przyczyna tego jest dokładnie taka jaką podałeś...

BadBoyz a o kogo dokładnie pytasz??

szkoły powinno sie porównywać po ich osiągnięciach czyli pracy jaka wykonała szkoła razem z uczniami uczęszczającymi do niej ... doskonalmy materiałem do porównań sa wyniki matur, osiągnięcia olimpijczyków itp...

tak jak zauważono wcześniej ilość nieznaczny jakoś. . .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org