Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jakze dobrze ten materiał oddaje nasze łomzynskie warunki |
Dlatego ja swój biorę do kieszeni i idę do domu… Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jakze dobrze ten materiał oddaje nasze łomzynskie warunki |
Ciekaw jestem jak wiarus i SiaRa by pisali posty jakby się odezwał taki człowiek jak Brzeziński, który praktycznie przez 4 lata urzędowania jako prezydent miasta Łomża poza drogą Aleja Legionów nic nie zrobił, a będzie sobie przypisywał zasługi, że dzięki niemu powstała Paśtwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości - co jest dla mnie oszustwem, bo bardzo dużo pomógł w powstaniu tej uczelni Czerniawski, będzie się frajer chwalił, że dzięki niemu ŁKS Łomża awansował do II ligii - co jest kłamstwem, bo awans wywalczyli inni, zawodnicy wraz z trenerem Jerzym Engelem jr oraz prezesem Kosiorkiem i zarządem. Najlepiej jest krytykować sukces ŁKS-u zwłaszcza zarząd, a nie lepiej spojrzeć na to czy prezydent Łomży zrobił coś w celu promocji miasta. Moim zdaniem: NIE. A natomiast ŁKS promował nasze miasto w całym kraju. A teraz gdy zbliżają się wybory samorządowe każdy z Rady Miasta, oraz ten jakiś Brzeziński będzie mówił pełną mordą, że to dzięki niemu, co jest nieprawdą, o czym większość kibiców ŁKS-u wie.
|
|
Płonące auta Do gaszenia nietypowego pożaru zostali wezwani łomżyńscy strażacy w nocy z piątku na sobotę. W Łomża na parkingu przy ulicy Dmowskiego płonęły dwa auta. Nim ekipy strażaków dojechały na miejsce niemal doszczętnie spłonął Daewoo Tico, a płomienia ognia obejmowały juz stojąca nieopodal Corsę. Dyżurny Komendy Miejskiej Państwowej Straży Pożarnej w Łomży podaje, że przyczyny wybuchu pożaru póki co nie są znane. Wyjaśnić ma je policyjne dochodzenie w tej sprawie. Strażacy podkreślają, że płonące auta nie są czymś normalnym. Takie pożary zdarzają się rzadko, o wiele rzadziej niż np. pożary traw, do gaszenia których ekipy strażaków wzywane są co rusz. oto link gdzie można zobaczyc auta, które ostatnio spłonełyl: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7509 waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Strona już dostępna. Zapraszam www.lks.4lomza.pl Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ptysiu mi nie chodzi o fotki wyszukane przez Google tylko o wokołołomżyńskie egzemplarze które gdzieś tam czekają na kasację itp.
|
|
Witam. Praktycznie w ogóle nie przemieszczam się "pekaesami" lecz ostatnio wynikła sytuacja nie pozostawia mi innego wyboru jak podróż właśnie tym środkiem do Gdańska... Dzwoniłem z pytaniami do dyżurnego (info 24h/dobę) lecz ku mojemu [nie]zdziwieniu telefon nie odpowiadał. Postanowiłem więc skierować moje zapytanie do Was, drodzy forumowicze. po 1: Ile kosztuje bilet do Gdańska? po 2: Komu i za okazaniem jakich dokumentów przysługują zniżki? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dobrym, serdecznym traktowaniem. A potem metodą przekaźnikową rozejdą się wieści po Polsce, że "Łomżanie to tacy pogodni, gościnni ludzie" i dam sobie uciąć to i owo, że takie relacje podziałają jak magnes!
|
|
do SiaRy: Z tego co mi wiadomo dług powstał z powodu, że krakowska Wisła nie przelała jeszcze raty za zakup Rafała Boguskiego. Jak jesteś taki mądry to wyjmij te 50 tysięcy z kieszni i ureguluj tą należność dla ZUS-u za ŁKS, a nie tylko widziwasz na forum. Może w gadce jesteś dobry, ale w robieniu czegoś najprawdopodobniej słabizna jest z Ciebie.
|
|
A, gdyby tylko ta fontanna była naprawdę nowoczesna z tą zapowiedzianą iluminacją.
|
|
Bilet do Gdańska kosztuje 45 zl, a ulga przysługuje studentom za okazaniem legitymacji....wiem bo czesto jezdze!
|
|
Teraz weszły unijne tablice trzeba stworzyć nową kolekcje czekamy na propozycje: waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
bella to jest miłość:) Życzę światu dobrej nocy:) Kolorowych snów:)
|
|
Od kilku lat włóczę się po Białym i po pijaku nie raz już śpiewałem ŁKS Łomża i nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego jak SaneOne. Inną sprawą jest to, że raczej nie włóczę się sam tylko w grupie i rzadko jest to mała grupa. Dziwi mnie jedynie obecność kibiców Jagi w Wawie, ciekawe czy by zrobili to samo z kibicem Legii i co TB na temat panoszenia się Białostoczan w ich mieści?
|
|
Co roku jest tak, że więcej osób składa podania do II LO. A przyczyna tego jest dokładnie taka jaką podałeś...
|
|
BadBoyz a o kogo dokładnie pytasz?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
szkoły powinno sie porównywać po ich osiągnięciach czyli pracy jaka wykonała szkoła razem z uczniami uczęszczającymi do niej ... doskonalmy materiałem do porównań sa wyniki matur, osiągnięcia olimpijczyków itp... tak jak zauważono wcześniej ilość nieznaczny jakoś. . .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |