poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawo obywatela do obrony... nareszcie!

Przez ok 2-3 tygodnie strony niestety nie bedzie.

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawo obywatela do obrony... nareszcie!

no kur*** jaki tempy 345...umiesz ty liczyc? 3 liczby z rzedu

http://allegro.pl

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

ulotki to gdzies na polowej tam jest siedziba

Człowiekowi wydaje się, że jest jednostką wyjątkową, wybitną i tajemniczą. Wydaje mu się, że wszystko widzi, wie wszystko co się wokół dzieje. Wydaje mu się, że w pełni kontroluje swoje życie. Czasem ma problemy z pracą, z pieniędzmi, z ludźmi - ale jest tego świadom. Wydaje mu się, że jest świadom wszystkiego.

Człowiek żyje w wyimaginowanym świecie. Tak naprawdę odbiera tylko malutki fragment rzeczywistości. Mózg obrabia ten fragment i prezentuje jako cały świat. Niestety to jest tylko obraz - marna kopia.

Człowiek jest prostym zwierzęciem. Posługuje się tymi samymi zmysłami, ma taki sam mózg. Dostał w darze tylko mowę i zręczne dłonie w zestawie. To mu pozwoliło wywyższyć się i żyć w dumnym przekonaniu o swojej nisamowitości i wyjątkowości.

Człowieczeństwo to megalomania.

najarałeś się???

Wspomnij Majakowskiego "Jednostka niczym, jednostka zerem..." i inne takie - to wytrzeźwiejesz i odpłyną takie refleksje

pozdrawiam

hahahah dobry typ :P

nie filozofuj ;// bo ci to na dobre nie wyjdzie

Mam pytanie może ktoś się orientuje gdzie regenerują pompy wtryskowe

do Peugeota 206 2001r jest to pompa nowej generacji.

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

współczuje :( własnie oglądam TV

A więc tak: kurs 950zł (można było płacić w ratach spokojnie), egzamin 134zł i odbiór prawka 71zł + 7zł na znaczki skarbowe. A i jeszcze jeden największy wydatek: samochód :D:D

Jeśli się wybierasz to mogę Ci polecić ośrodek szkolenia GRUSZFELD na Bernatowicza (i wcale nie mam nic z nimi wspólnego), polecam z czystym sumieniem, miło i przyjemnie i naprawdę można się nauczyć, no i niedrogo.

tel. 086 2152563

Zbych

strona bedzie kiedy beda pieniadze na serwer, a pieniadze beda kiedy sie je uzbiera. mozecie sponsorowac nikt na pewno sie nie obrazi.

A
A
i jeszcze raz
A

Zbych

Jak najbardziej A, od samego początku byłem jej likwidacji...

Ooo ja równiez polecam bo własnie tam robiłem kurs :):) Było super :D Jeszcze raz polecam :)
Pzdr

Ma zowsze Łomża

A

Do tego jakieś miłe lokale czynne do późnego wieczora + jakiś monitoring + w miarę częste patrole służb porządkowych i byłoby nie tylko przyjemnie, ale również bezpiecznie i bez pijaczków.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Zdecydowanie C.
Nie chcę ponownego widoku pijaczków i innych aspołecznych elemetów w postaci gówniarzy, którzy będą chcieli tam grać o północy w kosza, kibiców różnych klubów robiących tam nocne "ustawki", oraz innych bandziorów korzystających z osłony soczystej zieleni w celu oskubania i oklepania. Straż miejska będzie miała to miejsce w szerokim poważaniu - policja także. Przybędzie następny niebezpieczny fragment miasta (nocą oczywiście).

A :)

jest to silnik 2.0 HDi

waldek 27

musisz po większych zakładach powęszyć może coś tam ci kapnie życzę

powodzenia.

waldek 27

A ale ciekawe kto będzie dostawał kasę za wynajem placu ?? hehe fontanna pewnie będzie ale u Brzezińskiego w gabinecie:P

Zbych

Dzieki Ptysiu80 za fotki starego rynku z tamtego okresu. Jak ktoś ma wiecej fotek starego rynku z tamtego okresu lata 70-80-te to prosiłbym o wrzutke na serwer. A Ptysiu80 jak możesz to daj te fotki lepszej rozdzielczości na jakis serwer.
Pozdro.

Po co dawać odzielna kategorie dla gwiazdek?? Przeciez teraz tablice z gwiazdkami beda coraz czesciej spotykane, wiec w tej kategorii bylo by mnostwo zdjec. Za jakis czas ludzie beda prosili o kategorie dla tablic z flagami, bo zapomna jak to wyglada.

dzieki Tiger
do mieszkania juz sie przyzwyczailam, mozna powiedziec, ze jestem bogatsza o nowe doswiadczenia, a biedniejsza o kupe kasy

na przykladzie mojej przeprowadzki zilustruje wam roznice miedzy kobietami a mezczyznami- otoz ja na poczatku mieszkania w naszym nowym mieszkaniu juz planowalam zakup nowych obrazow, obrazkow, firanek, czyli elementow zdobiacych, a moj ukochany od razu znalazl plazme na obnizce/to jest ta roznica/ -obrazki kupilam, plazme wyperswadowalam-to sie nazywa zgodny team, patrzcie panie i panowie, jak mezczyzna potrafi kochac,ha
tylko nie wiem, czy to sila mojej persfazji, jego milosci, czy po prostu jemu nie bardzo zalezalo na tej plazmie
i male pytanko- co jest lepsze lcd czy plazma, ja mam monitor plazmowy, ale slyszalam, ze lcd jest lepsze
ja na swoj nie narzekam, ale nie wiem za bardzo na czym owa lepszosc polega

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org