Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo obywatela do obrony... nareszcie! |
Przez ok 2-3 tygodnie strony niestety nie bedzie. Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo obywatela do obrony... nareszcie! |
no kur*** jaki tempy 345...umiesz ty liczyc? 3 liczby z rzedu
|
|
http://allegro.pl "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ulotki to gdzies na polowej tam jest siedziba
|
|
Człowiekowi wydaje się, że jest jednostką wyjątkową, wybitną i tajemniczą. Wydaje mu się, że wszystko widzi, wie wszystko co się wokół dzieje. Wydaje mu się, że w pełni kontroluje swoje życie. Czasem ma problemy z pracą, z pieniędzmi, z ludźmi - ale jest tego świadom. Wydaje mu się, że jest świadom wszystkiego. Człowiek żyje w wyimaginowanym świecie. Tak naprawdę odbiera tylko malutki fragment rzeczywistości. Mózg obrabia ten fragment i prezentuje jako cały świat. Niestety to jest tylko obraz - marna kopia. Człowiek jest prostym zwierzęciem. Posługuje się tymi samymi zmysłami, ma taki sam mózg. Dostał w darze tylko mowę i zręczne dłonie w zestawie. To mu pozwoliło wywyższyć się i żyć w dumnym przekonaniu o swojej nisamowitości i wyjątkowości. Człowieczeństwo to megalomania.
|
|
najarałeś się??? Wspomnij Majakowskiego "Jednostka niczym, jednostka zerem..." i inne takie - to wytrzeźwiejesz i odpłyną takie refleksje pozdrawiam
|
|
hahahah dobry typ :P
|
|
nie filozofuj ;// bo ci to na dobre nie wyjdzie
|
|
Mam pytanie może ktoś się orientuje gdzie regenerują pompy wtryskowe do Peugeota 206 2001r jest to pompa nowej generacji. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
współczuje :( własnie oglądam TV
|
|
A więc tak: kurs 950zł (można było płacić w ratach spokojnie), egzamin 134zł i odbiór prawka 71zł + 7zł na znaczki skarbowe. A i jeszcze jeden największy wydatek: samochód :D:D Jeśli się wybierasz to mogę Ci polecić ośrodek szkolenia GRUSZFELD na Bernatowicza (i wcale nie mam nic z nimi wspólnego), polecam z czystym sumieniem, miło i przyjemnie i naprawdę można się nauczyć, no i niedrogo. tel. 086 2152563 Zbych
|
|
strona bedzie kiedy beda pieniadze na serwer, a pieniadze beda kiedy sie je uzbiera. mozecie sponsorowac nikt na pewno sie nie obrazi.
|
|
A A i jeszcze raz A Zbych
|
|
Jak najbardziej A, od samego początku byłem jej likwidacji...
|
|
Ooo ja równiez polecam bo własnie tam robiłem kurs :):) Było super :D Jeszcze raz polecam :) Pzdr Ma zowsze Łomża
|
|
A Do tego jakieś miłe lokale czynne do późnego wieczora + jakiś monitoring + w miarę częste patrole służb porządkowych i byłoby nie tylko przyjemnie, ale również bezpiecznie i bez pijaczków. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Zdecydowanie C. Nie chcę ponownego widoku pijaczków i innych aspołecznych elemetów w postaci gówniarzy, którzy będą chcieli tam grać o północy w kosza, kibiców różnych klubów robiących tam nocne "ustawki", oraz innych bandziorów korzystających z osłony soczystej zieleni w celu oskubania i oklepania. Straż miejska będzie miała to miejsce w szerokim poważaniu - policja także. Przybędzie następny niebezpieczny fragment miasta (nocą oczywiście).
|
|
A :)
|
|
jest to silnik 2.0 HDi waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
musisz po większych zakładach powęszyć może coś tam ci kapnie życzę powodzenia. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
A ale ciekawe kto będzie dostawał kasę za wynajem placu ?? hehe fontanna pewnie będzie ale u Brzezińskiego w gabinecie:P Zbych
|
|
Dzieki Ptysiu80 za fotki starego rynku z tamtego okresu. Jak ktoś ma wiecej fotek starego rynku z tamtego okresu lata 70-80-te to prosiłbym o wrzutke na serwer. A Ptysiu80 jak możesz to daj te fotki lepszej rozdzielczości na jakis serwer. Pozdro.
|
|
Po co dawać odzielna kategorie dla gwiazdek?? Przeciez teraz tablice z gwiazdkami beda coraz czesciej spotykane, wiec w tej kategorii bylo by mnostwo zdjec. Za jakis czas ludzie beda prosili o kategorie dla tablic z flagami, bo zapomna jak to wyglada.
|
|
dzieki Tiger do mieszkania juz sie przyzwyczailam, mozna powiedziec, ze jestem bogatsza o nowe doswiadczenia, a biedniejsza o kupe kasy na przykladzie mojej przeprowadzki zilustruje wam roznice miedzy kobietami a mezczyznami- otoz ja na poczatku mieszkania w naszym nowym mieszkaniu juz planowalam zakup nowych obrazow, obrazkow, firanek, czyli elementow zdobiacych, a moj ukochany od razu znalazl plazme na obnizce/to jest ta roznica/ -obrazki kupilam, plazme wyperswadowalam-to sie nazywa zgodny team, patrzcie panie i panowie, jak mezczyzna potrafi kochac,ha tylko nie wiem, czy to sila mojej persfazji, jego milosci, czy po prostu jemu nie bardzo zalezalo na tej plazmie i male pytanko- co jest lepsze lcd czy plazma, ja mam monitor plazmowy, ale slyszalam, ze lcd jest lepsze ja na swoj nie narzekam, ale nie wiem za bardzo na czym owa lepszosc polega
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |