poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
niegospodarność PIS to lekko powiedziane

Ja znam naprawdę dobrą panią która zajmuje się projektowaniem wnętrz. Zaprojektowała mi kuchnię i jestem z niej zadowolona. Powiem szczerze ze za projekt wzięła tylko 200 zł. Inni biorą dużo więcej. A więc reasumując polecam panią Poddworną

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: niegospodarność PIS to lekko powiedziane

kogo ominął piątek w Yamie niech żałuje...

I tak powinno być...

w kafejce cie nigdy nie znajdą z dwuch powoduw pierwszy to taki ze naszza policja jest wolna jak ślimaki i zdożysz spokojnie wyjsc z kafei jesli zrobiles cos zlego a po drugie wlasciciel takiej kafejki ne zapisuje twojego nzwiska ani imienia na liscie tylko od kturej do ktuerej siedzsisz

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Abcd: demonstracja zaplanowana jest przez FundacjęRówność na 10 czerwca. Jak zapowiada jej szef Tomasz Bączkowski "będzie ona traktowana jako wielki bunt przeciw obecnym władzom", co przy obecności zagranicznych polityków i pedałów, jest dla mnie zamachem na wolność i niezawisłość Polski! Kaczyński i PiS wygrali wybory w naszym kraju i trzeba to uszanować, czy to się komuś podoba czy nie. Godzina tej demonstracji nie jest znana, ale ja na kontrdemonstracji zorganizowanej przez Narodowe Odrodzenie Polski i Młodzież Wszechpolską postaram się być.

Polecam Cekałę...

Chodzi zapewne o farmerskie stowarzyszenie przyjaciół kur i kogutów które powstało w ramach współpracy KFC i UE . Bractwo Kurkowe to elitarna i zamknięta grupa nosicieli ptasiej grypy(H5N1)

a poważnie to Bractwo Kurkowe- Towarzystwo Strzeleckie

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

co to teraz sie dzieje

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org