Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niegospodarność PIS to lekko powiedziane |
Ja znam naprawdę dobrą panią która zajmuje się projektowaniem wnętrz. Zaprojektowała mi kuchnię i jestem z niej zadowolona. Powiem szczerze ze za projekt wzięła tylko 200 zł. Inni biorą dużo więcej. A więc reasumując polecam panią Poddworną
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niegospodarność PIS to lekko powiedziane |
kogo ominął piątek w Yamie niech żałuje...
|
|
|
w kafejce cie nigdy nie znajdą z dwuch powoduw pierwszy to taki ze naszza policja jest wolna jak ślimaki i zdożysz spokojnie wyjsc z kafei jesli zrobiles cos zlego a po drugie wlasciciel takiej kafejki ne zapisuje twojego nzwiska ani imienia na liscie tylko od kturej do ktuerej siedzsisz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Abcd: demonstracja zaplanowana jest przez FundacjęRówność na 10 czerwca. Jak zapowiada jej szef Tomasz Bączkowski "będzie ona traktowana jako wielki bunt przeciw obecnym władzom", co przy obecności zagranicznych polityków i pedałów, jest dla mnie zamachem na wolność i niezawisłość Polski! Kaczyński i PiS wygrali wybory w naszym kraju i trzeba to uszanować, czy to się komuś podoba czy nie. Godzina tej demonstracji nie jest znana, ale ja na kontrdemonstracji zorganizowanej przez Narodowe Odrodzenie Polski i Młodzież Wszechpolską postaram się być.
|
|
|
Chodzi zapewne o farmerskie stowarzyszenie przyjaciół kur i kogutów które powstało w ramach współpracy KFC i UE . Bractwo Kurkowe to elitarna i zamknięta grupa nosicieli ptasiej grypy(H5N1) a poważnie to Bractwo Kurkowe- Towarzystwo Strzeleckie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
co to teraz sie dzieje Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |