Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czeczeni z Inowrocławia |
Witam, ja właśnie ostatnio kupowałam kuchnię.Chodziłam po łomżyńskich salonach i różnych sklepach ale nie byłam zadowolona, bo tak naprawde to nic szczególnego mi nie zaproponowano a za to cena była wysoka. Znajomi polecili mi pewną firmę z Piątnicy.Firma nazywa się Alaska i jest na ulicy Ogrodowej.Oni są nastawieni bardziej na rynek zbytu w Ostrołęce i Warszawie bo im się to chyba lepiej opłaca, ale w Łomży też robią.Więc naprawdę polecam tą właśnie firmę.Byłam bardzo zadowolona z projektu i wykonania. Mam nowoczesną kuchnię zaprojektowaną przez ich projektanta a co do ceny to powiem że była dużo niższa niż proponowane w Łomżyńskich salonach. Ja byłam bardzo zadowolona i uważam, że spróbować zawsze można,sprawdzenie nic nie kosztuje.Dodam tylko że teraz robią 2 kuchnie dla moich znajomych. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czeczeni z Inowrocławia |
Dzięki marzen1 przejadę się do nich i zobaczymy. Kto jeszcze coś zaproponuje? Poleci?
|
|
ten bedzie mial kto sie pytal o intenet duchowy waldek27 nie placz kiedy odjade - tramwaj???
|
|
a mi sie chyba ptysie pomylily??? Dziad
|
|
Ja nie lubie ani legii ani wisly... Jedyny klub jaki lubie i szanuje z I ligi to craxa krakow ! Fajnie by bylo miec kiedys z nimi zgode ale prawda jest taka ze to strasznie daleko i nie daloby sie licznie jezdzic do nich na mecze!!! aViVa ŁKS
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |