poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czeczeni z Inowrocławia

Witam,
ja właśnie ostatnio kupowałam kuchnię.Chodziłam po łomżyńskich salonach i różnych sklepach ale nie byłam zadowolona, bo tak naprawde to nic szczególnego mi nie zaproponowano a za to cena była wysoka. Znajomi polecili mi pewną firmę z Piątnicy.Firma nazywa się Alaska i jest na ulicy Ogrodowej.Oni są nastawieni bardziej na rynek zbytu w Ostrołęce i Warszawie bo im się to chyba lepiej opłaca, ale w Łomży też robią.Więc naprawdę polecam tą właśnie firmę.Byłam bardzo zadowolona z projektu i wykonania. Mam nowoczesną kuchnię zaprojektowaną przez ich projektanta a co do ceny to powiem że była dużo niższa niż proponowane w Łomżyńskich salonach. Ja byłam bardzo zadowolona i uważam, że spróbować zawsze można,sprawdzenie nic nie kosztuje.Dodam tylko że teraz robią 2 kuchnie dla moich znajomych.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czeczeni z Inowrocławia

Dzięki marzen1
przejadę się do nich i zobaczymy.

Kto jeszcze coś zaproponuje? Poleci?

ten bedzie mial kto sie pytal o intenet duchowy

waldek27

nie placz kiedy odjade - tramwaj???

a mi sie chyba ptysie pomylily???

Dziad

Ja nie lubie ani legii ani wisly...
Jedyny klub jaki lubie i szanuje z I ligi to craxa krakow ! Fajnie by bylo miec kiedys z nimi zgode ale prawda jest taka ze to strasznie daleko i nie daloby sie licznie jezdzic do nich na mecze!!!
aViVa ŁKS

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org