Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co jest głupsze..? |
W sprawie zawieszonego komentatora sportowego Przemysława Babiarza wypowiedział się premier. \"W sumie nie wiadomo, co było głupsze: komentarz pana Babiarza czy decyzja jego przełożonych. W obu przypadkach olimpijski poziom\" - naPiSał Król Europy rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co jest głupsze..? |
To zlazł już z dvpy?
|
|
Jakoś nie słyszałem kwiiiiiiiku, gdy wyrzucano jak, leci dziennikarzy z TVPiS i radia. I nie za takie lapsusy. Twój ból jest większy niż mój? Który czopek PiSdowski kwìiiiiiiiczał? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
...PiSlamiści wyrzucali gwiazdy dziennikarskie z kilkudziesięcioletnim dorobkiem tylko dlatego, żeby zastąpić ich uległymi wobec kaczej mafii szarlatanów siejących prymitywną kłamliwą i często zabójczą (Adamowicz, zaszczucie dziecka przez ujawnienie jego danych) propagandę... rudy błazen z druhem
|
|
Oszołomy lewicowe zawiesiły faceta za to że powiedział prawdę. Ta piosenka j#bie komuną aż w oczy szczypie.
|
|
paplik ty jesteś niemytym chvjem czy sprzedajną kvrwą ?
|
|
nie`dotyczy POwiela fobiczną, kato-prawicową interpretację jednego z najsłynniejszych utworów legendarnego muzyka, który stał się hymnem nie tylko Olimpijskim, ale też pacyfistów, a POwstał jako protest przeciw wojnom, szczególnie prowadzonym wówczas przez USA. ...a wobec Babiarza zastosowane zostały niePOtrzebne i zbyt drastyczne represje, o czym wyPOwiada się właśnie Król Europy... rudy błazen z druhem
|
|
Re: paplak jest najglupszy |
Okazało się, że ryży h0j tfusk nie był żadnym krulem Europy on był krulem szatni w Brukseli do klepania po plecach i zakładanie marynarek różnym pijakom ... a tera odpowiedź na pytanie co jest głupsze..? myślę, że paplak jest głupszy ... od ryżego h0ja ... tak ż tegies ... --- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
z dedykacją dla paplaka https://youtu.be/Cg1ISl2u5Lg?si=KbU5lRL1tLRUbwZ3
|
|
...mam to w dvpie... rudy błazen z druhem
|
|
Nie lubię oglądać tych olimpiad. To się robi wszystko po prostu nudne i monotonne. _____________________________ https://rzetelneprace.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |