sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co jest głupsze..?

W sprawie zawieszonego komentatora sportowego Przemysława Babiarza wypowiedział się premier. \"W sumie nie wiadomo, co było głupsze: komentarz pana Babiarza czy decyzja jego przełożonych. W obu przypadkach olimpijski poziom\" - naPiSał Król Europy

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co jest głupsze..?

To zlazł już z dvpy?

Jakoś nie słyszałem kwiiiiiiiku, gdy wyrzucano jak, leci dziennikarzy z TVPiS i radia. I nie za takie lapsusy. Twój ból jest większy niż mój? Który czopek PiSdowski kwìiiiiiiiczał?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

...PiSlamiści wyrzucali gwiazdy dziennikarskie z kilkudziesięcioletnim dorobkiem tylko dlatego, żeby zastąpić ich uległymi wobec kaczej mafii szarlatanów siejących prymitywną kłamliwą i często zabójczą (Adamowicz, zaszczucie dziecka przez ujawnienie jego danych) propagandę...

rudy błazen z druhem

Oszołomy lewicowe zawiesiły faceta za to że powiedział prawdę. Ta piosenka j#bie komuną aż w oczy szczypie.

paplik ty jesteś niemytym chvjem czy sprzedajną kvrwą ?

nie`dotyczy POwiela fobiczną, kato-prawicową interpretację jednego z najsłynniejszych utworów legendarnego muzyka, który stał się hymnem nie tylko Olimpijskim, ale też pacyfistów, a POwstał jako protest przeciw wojnom, szczególnie prowadzonym wówczas przez USA.
...a wobec Babiarza zastosowane zostały niePOtrzebne i zbyt drastyczne represje, o czym wyPOwiada się właśnie Król Europy...

rudy błazen z druhem

Re: paplak jest najglupszy

Okazało się, że ryży h0j tfusk nie był żadnym krulem Europy on był krulem szatni w Brukseli do klepania po plecach i zakładanie marynarek różnym pijakom ...

a tera odpowiedź na pytanie co jest głupsze..?

myślę, że paplak jest głupszy ... od ryżego h0ja ...

tak ż tegies ...

---

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

z dedykacją dla paplaka

https://youtu.be/Cg1ISl2u5Lg?si=KbU5lRL1tLRUbwZ3

...mam to w dvpie...

rudy błazen z druhem

Nie lubię oglądać tych olimpiad. To się robi wszystko po prostu nudne i monotonne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org