Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomnik Rzezi Wołyńskiej w Domostawie, ilu biskupów przybyło? |
Bo Polaków przybyło około 20 tysięcy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomnik Rzezi Wołyńskiej w Domostawie, ilu biskupów przybyło? |
Bo to że, tzw. przedstawiciele obecnego tzw. rządu z ryżym na czele, oraz liderzy tych głównych tzw. partii, to kupa g*wna, nikogo już chyba nie dziwi? Ale to że wypasione mordy w purpurach i z danin Polaków, też dołączyły do tej bandy szmat, to już pewne zdziwienie u niektórych budzić powinno. Bo dla tych choć trochę myślących żadna nowina.
|
|
...najpierw musieliby POkajać się w Jedwabnem... rudy błazen z druhem
|
|
cytat: \"Biskupi pojechali na Ukrainę Prymas Polski abp Wojciech Polak, przewodniczący KEP abp Stanisław Gądecki oraz abp Stanisław Budzik z Lublina wyjechali 17 maja na Ukrainę. Wizyta potrwa do 20 maja.\" I tak dobrze że, nie odstawiali czuwania przy pomniku bandery.
|
|
sie masz towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać. Wuj z biskupami. Grunt, że na miejsce dotarli członkowie toruńskiej sekty nienawiści. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
siema ziuta krasnaja blać Chyba nie spodziewałeś się, ryżej uśmiechniętej gęby? Inna sprawa gdyby miał odebrać medal, od jakiegoś banderowca w Kijowie.
|
|
Autor: aparat (---.dynamic.inetia.pl)Data: 19-07-24 09:37 siema ziuta krasnaja blać Chyba nie spodziewałeś się, ryżej uśmiechniętej gęby? Inna sprawa gdyby miał odebrać medal, od jakiegoś banderowca w Kijowie. ___________________ sie masz towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać, nie wiem, kogo ty się spodziewałaś. Jestem pewny, że nie katolickiego biskupa. Członków toruńskiej sekty nienawiści, faszystó i komunistów było tam was mnogo. Kolejny raz udowadniasz, że PiSdzica to straszna choroba. Towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać, zauważyłaś, że piszesz sama do siebie? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jedni szowiniści narodowi mający na sumieniu wiele zbrodni POstawiło POmnik na złość innym mordercom, zatem wygląda to tak jakby Diabeł ubrał się w ornat i ogonem na mszę dzwonił... rudy błazen z druhem
|
|
Władziu, jakich zbrodni?
|
|
Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 19-07-24 08:01 Bo Polaków przybyło około 20 tysięcy. _______________________ Polaków? Ja tam widziałem paru faszystów i kilku komunistów. Łączyła ich jedynie przynależność do toruńskiej sekty nienawiści. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
\"Ja tam widziałem paru faszystów i kilku komunistów\" To ilu byłych kolegów, z esbecji i zomo rozpoznałeś?
|
|
Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 19-07-24 13:42 \\\"Ja tam widziałem paru faszystów i kilku komunistów\\\" To ilu byłych kolegów, z esbecji i zomo rozpoznałeś? ______________________________ towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać. Kolejny raz udowadniasz, że jesteś PiSdnięta. Dowód? Sama sobie zadajesz pytania. Nie czas na leczenie z PiSdzicy? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |