Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomnik Rzezi Wołyńskiej w Domostawie, ilu biskupów przybyło? |
Bo Polaków przybyło około 20 tysięcy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomnik Rzezi Wołyńskiej w Domostawie, ilu biskupów przybyło? |
Bo to że, tzw. przedstawiciele obecnego tzw. rządu z ryżym na czele, oraz liderzy tych głównych tzw. partii, to kupa g*wna, nikogo już chyba nie dziwi? Ale to że wypasione mordy w purpurach i z danin Polaków, też dołączyły do tej bandy szmat, to już pewne zdziwienie u niektórych budzić powinno. Bo dla tych choć trochę myślących żadna nowina.
|
|
...najpierw musieliby POkajać się w Jedwabnem... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
cytat: \"Biskupi pojechali na Ukrainę Prymas Polski abp Wojciech Polak, przewodniczący KEP abp Stanisław Gądecki oraz abp Stanisław Budzik z Lublina wyjechali 17 maja na Ukrainę. Wizyta potrwa do 20 maja.\" I tak dobrze że, nie odstawiali czuwania przy pomniku bandery.
|
|
sie masz towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać. Wuj z biskupami. Grunt, że na miejsce dotarli członkowie toruńskiej sekty nienawiści. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
siema ziuta krasnaja blać Chyba nie spodziewałeś się, ryżej uśmiechniętej gęby? Inna sprawa gdyby miał odebrać medal, od jakiegoś banderowca w Kijowie.
|
|
Autor: aparat (---.dynamic.inetia.pl)Data: 19-07-24 09:37 siema ziuta krasnaja blać Chyba nie spodziewałeś się, ryżej uśmiechniętej gęby? Inna sprawa gdyby miał odebrać medal, od jakiegoś banderowca w Kijowie. ___________________ sie masz towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać, nie wiem, kogo ty się spodziewałaś. Jestem pewny, że nie katolickiego biskupa. Członków toruńskiej sekty nienawiści, faszystó i komunistów było tam was mnogo. Kolejny raz udowadniasz, że PiSdzica to straszna choroba. Towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać, zauważyłaś, że piszesz sama do siebie? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Jedni szowiniści narodowi mający na sumieniu wiele zbrodni POstawiło POmnik na złość innym mordercom, zatem wygląda to tak jakby Diabeł ubrał się w ornat i ogonem na mszę dzwonił... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Władziu, jakich zbrodni?
|
|
Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 19-07-24 08:01 Bo Polaków przybyło około 20 tysięcy. _______________________ Polaków? Ja tam widziałem paru faszystów i kilku komunistów. Łączyła ich jedynie przynależność do toruńskiej sekty nienawiści. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
\"Ja tam widziałem paru faszystów i kilku komunistów\" To ilu byłych kolegów, z esbecji i zomo rozpoznałeś?
|
|
Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 19-07-24 13:42 \\\"Ja tam widziałem paru faszystów i kilku komunistów\\\" To ilu byłych kolegów, z esbecji i zomo rozpoznałeś? ______________________________ towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać. Kolejny raz udowadniasz, że jesteś PiSdnięta. Dowód? Sama sobie zadajesz pytania. Nie czas na leczenie z PiSdzicy? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |