Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wywiad z Romanem Giertychem w Gazecie Wyborczej. |
ej ludzie ! nie jezdzijcie po mnie. przeciez nic zlego nie powiedzialem. to ze nielubie alkoholu na imprezach ? czy to jest zle ? albo, zeby maksymalnie zmniejszyc koszty, aby na ten najwspanialszy w dotychczasowym zyciu bal bylo stac jak najwieksza ilosc uczniow ? (pantofle, moze nowy garnitur, + te 250 zł, to spory wydatek rowniez). wiec prosze tu na mnie nie narzekac ! i nie krytykujcie tez zbyt raybena, bo nawet jezeli przedstawil to w troche groteskowy sposob, to jednak kryje sie pod tym jakas prawda - moze niewielka, ale zawsze prawda, ktorej nie mozna w zaden sposob tuszowac. Sars
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wywiad z Romanem Giertychem w Gazecie Wyborczej. |
Nie wiem jaka jest sytuacja prawna w tej chwili, ale za moich czasów szkolnych tylko szkoła podstawowa była obowiązkowa ....... Nie podoba Wam się dyrektorka? - zmieńcie szkołę lub..... w ogóle zrezygnujcie z nauki........ Przewidywane skutki takiej decyzji: Idziecie do woja Po wojsku idziecie na kuroniówkę po kuroniówce - życie daje Wam ostro w d....... po tym jak ostro dostaniecie w d...... od życia - marzycie o powrocie do szkoły zarządzanej przez Waszą, jakże "lubianą" Panią dyrektor Happyend ?!? - BRAK SZANUJCIE TO CO MACIE - BĘDZIECIE SZANOWANI Tiger PS hobbit masz rację mgr inż. Gosiewski to równy facet - potężny nie tylko wzrostem ale i niezaprzeczalną wiedzą - pozdrawiam serdecznie :)
|
|
Gdyby dziś w Polsce pojawił się Chrystus i głosił, to co pisze w ewangelii, to nasi księża sami by go ukrzyżowali za herezję.
|
|
Pomyśle :)
|
|
czy zdarzylo sie komus zaplacic mandat??? i jakie sa stawki za najdrozszego fotografa w łomży?
|
|
Chce przejsc z telefonu komorkowego na karte na abonamentowke...ktorego operatora sieci komorkowych wybrac...? --- PGG
|
|
Amen. Ja jestem za wspaniałym i niezapomnianym balem ! To do samego poczatku mowilem przeciez :> atmosfera przede wszystkim . Andrzej Jarota
|
|
u mnie pod operą ver7.2 z javą działa spoko Zbych
|
|
Baska!! oprocz ILO i Mechaniaka nie ma lepszej szkoly sredniej...hehe I Lo rzadzi sposrod wszystkich liceow a Mechaniak sposrod szkol technicznych...:P a co do wety..chyba kazdy wie jak tam jest i zna opinnie na temat tej szkoly... reszta bez komentarza... GoRbI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |