środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wywiad z Romanem Giertychem w Gazecie Wyborczej.

ej ludzie ! nie jezdzijcie po mnie. przeciez nic zlego nie powiedzialem. to ze nielubie alkoholu na imprezach ? czy to jest zle ? albo, zeby maksymalnie zmniejszyc koszty, aby na ten najwspanialszy w dotychczasowym zyciu bal bylo stac jak najwieksza ilosc uczniow ? (pantofle, moze nowy garnitur, + te 250 zł, to spory wydatek rowniez).

wiec prosze tu na mnie nie narzekac !

i nie krytykujcie tez zbyt raybena, bo nawet jezeli przedstawil to w troche groteskowy sposob, to jednak kryje sie pod tym jakas prawda - moze niewielka, ale zawsze prawda, ktorej nie mozna w zaden sposob tuszowac.

Sars

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wywiad z Romanem Giertychem w Gazecie Wyborczej.

Nie wiem jaka jest sytuacja prawna w tej chwili, ale za moich czasów szkolnych tylko szkoła podstawowa była obowiązkowa .......

Nie podoba Wam się dyrektorka? - zmieńcie szkołę lub..... w ogóle zrezygnujcie z nauki........

Przewidywane skutki takiej decyzji:
Idziecie do woja
Po wojsku idziecie na kuroniówkę
po kuroniówce - życie daje Wam ostro w d.......
po tym jak ostro dostaniecie w d...... od życia - marzycie o powrocie do szkoły zarządzanej przez Waszą, jakże "lubianą" Panią dyrektor

Happyend ?!? - BRAK
SZANUJCIE TO CO MACIE - BĘDZIECIE SZANOWANI

Tiger

PS

hobbit masz rację mgr inż. Gosiewski to równy facet - potężny nie tylko wzrostem ale i niezaprzeczalną wiedzą - pozdrawiam serdecznie :)

Gdyby dziś w Polsce pojawił się Chrystus i głosił, to co pisze w ewangelii, to nasi księża sami by go ukrzyżowali za herezję.

Pomyśle :)

czy zdarzylo sie komus zaplacic mandat???
i jakie sa stawki za najdrozszego fotografa w łomży?

Chce przejsc z telefonu komorkowego na karte na abonamentowke...ktorego operatora sieci komorkowych wybrac...?

---
PGG

Amen. Ja jestem za wspaniałym i niezapomnianym balem ! To do samego poczatku mowilem przeciez :> atmosfera przede wszystkim .

Andrzej Jarota

u mnie pod operą ver7.2 z javą działa spoko

Zbych

Baska!!
oprocz ILO i Mechaniaka nie ma lepszej szkoly sredniej...hehe
I Lo rzadzi sposrod wszystkich liceow a Mechaniak sposrod szkol technicznych...:P
a co do wety..chyba kazdy wie jak tam jest i zna opinnie na temat tej szkoly...
reszta bez komentarza...

GoRbI

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org