poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
obrazalski tusk-a przeciez wypominal ta ceche Prezydentowi

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: obrazalski tusk-a przeciez wypominal ta ceche Prezydentowi

Peter masz racje.Flag bez względu na wszystko trzeba bronić a nie **** w majty.Teraz to niewiadomo do kogo macie pretensje. Po tym wydarzeniu Łomża została wyśmiana przez inne kluby. A swoją drogą na rezerwy Legii nie przychodzi tak dużo kibiców.

A reszta forumowiczów ? Piszcie czy pasują wam godziny i trasy bo w przeciwnym wypadku będziemy musieli odwołać imprezę.

huehue no kaski całkiem fajne hehhe sam na alegro kupuję kaski :D

jak zwykle takei posy służą do reklamy hehehe..... vip to sie uśmiałem hehe jak zawsze i może jeszcze lody gooti sa the best he

peter napisał(a):

>no to jezeli nam zabrali 3 flagi to może jest możliwość odkupienia ich >gdzieś na allegro? Złózmy się wszyscy i odkupmy nasze flagi.
>Albo moze by jechać na ostatni mecz w ekstraklasie do wawy i w rewanżu >wydrzeć na stadionie ze 4 flagi legionistom ??

peter masz takie pojęcie o sprawach dotyczących kibiców jak ja o przypadkach śmiertelnych wśród koczkodanów w roku 1976 w Nowej Zelandii.

PS. Nie odpisuj.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Nalepiej w Łomży można zjeść w restauracji Kameralnej niedaleko ronda.
Dla osób, które mają nieco mniej zasobny portfel polecam bar mleczny przy ul. Skłodowskiej. :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

JESTEŚ TYLKO NIKT CI O TYM NIE POWIEDZIAŁ. BUHEHEHEH

k...a jezeli o czyms wiesz, to zloz doniesienie, droga wolna. Pieprzysz glupoty, a pozniej plota krazy kilka lat. Wiem o przynajmniej jednym przypadku uniewaznienia matury w katoliku, wiec jakos nijak ma sie to do Twojej wypowiedzi. Nie badz tez tak zapatrzona w to elytarne lyceum, gdyz inne nie sa gorsze, szczegolnie katolik i II L.O. . Stwierdzam ten fakt po 4 latach nauki w jednym z lomzynskich liceow, a jak wiadomo, mlodziez ma kontakt z rowiesnikami z roznych szkol, wiec porownanie jest. Mam tez kontakt z tegorocznymi maturzystami i wcale nie ma na egzaminie tak lekko jak Ty opisujesz.

jesli masz ukonczone 13-14 lat mozesz zdawac na karte motorowerowo..mozesz isc na ulice zjazd i tam se zrobic..

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Dobra niech szybciej konczą :) a i przy jakich ulicach dzis malowali ?

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org