Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obrazalski tusk-a przeciez wypominal ta ceche Prezydentowi |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obrazalski tusk-a przeciez wypominal ta ceche Prezydentowi |
Peter masz racje.Flag bez względu na wszystko trzeba bronić a nie **** w majty.Teraz to niewiadomo do kogo macie pretensje. Po tym wydarzeniu Łomża została wyśmiana przez inne kluby. A swoją drogą na rezerwy Legii nie przychodzi tak dużo kibiców.
|
|
A reszta forumowiczów ? Piszcie czy pasują wam godziny i trasy bo w przeciwnym wypadku będziemy musieli odwołać imprezę.
|
|
huehue no kaski całkiem fajne hehhe sam na alegro kupuję kaski :D
|
|
jak zwykle takei posy służą do reklamy hehehe..... vip to sie uśmiałem hehe jak zawsze i może jeszcze lody gooti sa the best he
|
|
peter napisał(a): >no to jezeli nam zabrali 3 flagi to może jest możliwość odkupienia ich >gdzieś na allegro? Złózmy się wszyscy i odkupmy nasze flagi. >Albo moze by jechać na ostatni mecz w ekstraklasie do wawy i w rewanżu >wydrzeć na stadionie ze 4 flagi legionistom ?? peter masz takie pojęcie o sprawach dotyczących kibiców jak ja o przypadkach śmiertelnych wśród koczkodanów w roku 1976 w Nowej Zelandii. PS. Nie odpisuj. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nalepiej w Łomży można zjeść w restauracji Kameralnej niedaleko ronda. Dla osób, które mają nieco mniej zasobny portfel polecam bar mleczny przy ul. Skłodowskiej. :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
JESTEŚ TYLKO NIKT CI O TYM NIE POWIEDZIAŁ. BUHEHEHEH
|
|
k...a jezeli o czyms wiesz, to zloz doniesienie, droga wolna. Pieprzysz glupoty, a pozniej plota krazy kilka lat. Wiem o przynajmniej jednym przypadku uniewaznienia matury w katoliku, wiec jakos nijak ma sie to do Twojej wypowiedzi. Nie badz tez tak zapatrzona w to elytarne lyceum, gdyz inne nie sa gorsze, szczegolnie katolik i II L.O. . Stwierdzam ten fakt po 4 latach nauki w jednym z lomzynskich liceow, a jak wiadomo, mlodziez ma kontakt z rowiesnikami z roznych szkol, wiec porownanie jest. Mam tez kontakt z tegorocznymi maturzystami i wcale nie ma na egzaminie tak lekko jak Ty opisujesz.
|
|
jesli masz ukonczone 13-14 lat mozesz zdawac na karte motorowerowo..mozesz isc na ulice zjazd i tam se zrobic.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dobra niech szybciej konczą :) a i przy jakich ulicach dzis malowali ? Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |