Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon świętował 20-lecie pólkomunistycznego rządu |
NO WIEM POPATRZ NA DATĘ MOJE KOPI POSTA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon świętował 20-lecie pólkomunistycznego rządu |
JUŻ CI ODPOWIADAM WCZORAJ O GODZINIE 0: 23 ZAŁOŻYŁEM POST " 1POST NA TYM FORUM" . COFNEŁEM SIĘ DO PIERWSZEGO POSTA ZROBIŁEM KOPIĘ I UMIEŚCIŁEM GO JAKO NOWY POST. MÓWIŁ ON O GALERII POD ARKADAMI A DOKŁADNIE O "DOŁKU". JUZ WTEDY JAK COFAŁEM LISTE DO 2002 COS SIĘ PIEPRZYŁO Z TEMATAMI.
|
|
I ŻEBY BYŁO ŚMIESZNIE GUZIEC TO ADMIN BUHEHEHEH
|
|
Ja moge być Prezesem :D "Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"
|
|
Od trzech lat lecze zeby w Łomży tylko prywatnie (tzn. u stomatologa nie majacego umowy z NFZ), za wypelnienie ubytku materialem swiatlo- lub chemo- utwardzalnym place 50-70zl. Swego czasu (ponad 3 lata temu) doplacalem tak jak piszesz do lepszego materialu i byly to kwoty w granicach 30-40zl. Dziwne natomiast jest to, ze w Łomży (co wiem z wlasnych i znajomych przypadkow) kilku dentystow stwierdzilo, ze teraz juz nie mozna doplacac do lepszej tzw. popularnie "plomby". Jest opcja amalgamatu na koszt NFZ lub "bialego wypelnienia" za wlasna $$. Pracuje w Bialymstoku i ostatnio mialem ta przyjemnosc leczyc zab z opcja doplaty w kwocie 50zl co jest nadal powszechnie stosowane. Podejrzewam, ze stomatolodzy zarabiaja podwojnie na tych doplatach, raz pobierajac pieniadze z NFZ (za usluge i amalgamat) a drugi raz od pacjenta (za lepszy material + swego rodzaju bonus), skoro za taka sama kwote mozna wyleczyc zab u "niezrzeszonego z NFZ" dentysty.
|
|
a oto pierwszy temat ;-)) rudy błazen z druhem
|
|
a oto pierwszy temat ;-)) Zbych
|
|
Loko moze za rok a moze i nie, Tobie nic do tego. I nie nazywaj wiecej pilkarzy tak jak nazwales, bo PILKARZE+KIBICE=ŁKS. Tak wiec uwazaj troszke co piszesz...
|
|
zróbmy zrzutkę i kupmy ją jako kibice łks-u i Rafała bo w końcu to on się przyczynił w bardzo dużej mierze do postawy naszego zespołu "Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"
|
|
PTYSIU JAKI TY JESTEŚ PIERDOLNIETY PISZESZ POD DWOMA NIKAMI RÓŻNICA 7MINUT I SAM SOBIE KOMENTUJESZ POSTY. GRZYBIE TY JEDEN
|
|
jak byś chciał niemieckie bawarskie to jedz do Monachium. waldek 27 - Nie placz kiedy odjade - tramwaj.
|
|
Hołota ... krowy pańskie pasła to i rodowodu swojego nie zna. Potomkowie w PGR dawali świniom żreć. Dobrze było. Mości Pan a potem komuna nakarmiła, odziała......... po cóż jeszcze było znać alfabet i wiedzieć jak się człek nazywa!? Zresztą do dzisiaj na wsiach ludzie często nie używają nazwisk. Mówi się "Grzesiek od Michałów" (od ojca rodziny). Żałosne niestety się chwalić takim stanem rzeczy.
|
|
Taka piękna rzecz, taka inicjatywa i jakoś tak bez echa. SUPER jednak ogłosili remont wbrew złym językom, które mówiły, że nie ogłoszą. I etap, czyli tylko część, ale zrobią nowe trybuny na wale na 1260 miejsc!!!!! Robotnica
|
|
uważam ze u oliwi jest najlepiej . to moje zdanie i koleżanek , trafiłam do studia oliwi przez swoja kolezankętam , ktura jest stała juz klientką.zawsze kiedy tam jestem jest zawsze klientka, a przedewszytkim zawsze znajdzie czas dla swoich klientek, swietna atmosfera panuje , dobra kawką poczestuje . nigdzie tak nie ma w łomzy. a na rogu krutkiej i długiej.. e tam nie warto gadać
|
|
peter pieprznij sie w łep zanim cos znowu napiszesz takich flag sie nie odkupuje, takie flagi sie odbija i tylko jezeli sie je odbije mozna wywiesic je na stadionie. A twój nienazbyt realny pomysl ze skrojeniem flag Legii jest do dupy bo jakos nie wydaje mi sie to zbytnio realne
|
|
Kochana Kasiuniu, znać że jesteś tu od niedawna albo i pierwszy raz, bo nie wiesz że ten temat byl walkowany miliard razy jak nie więcej.Bądż łaskawa zajrzeć do archiwum.
|
|
MacDonald:)
|
|
ulotki moze roznosic....ja dzis sie zapytam kogos i zapytam o numer to napisze ci.....albo moze stac pod sklepami i dawac ulotki czy cos takiego....pochodz z nim po roznych sklepach i popytaj:):):) Robotnica
|
|
Witam! Poszukuję dobrego, sprawdzonego okulisty, który fachowo dopasuje pierwsze soczewki PS. wszelkie informacje dotyczące noszenia soczewek mile widziane ;) "Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"
|
|
dobra tak jak myslalem... bez ambicji :) wioska i porazka :) hauzer slyszales jego na zywo ? dobrze miecie? apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Rysiek_85: a dlaczego nie?? Gdzie Twój honor qźwa? Jazda mi na Łazienkowską po nasze flagi. Cytuję Twoją wypowiedźś z innego postu: bo czasami trzeba sie stawic i podjac wyzwanie rzucone nam kibicom bo mamy swój honor i musimy go bronic. Funduję bilet do Wawy
|
|
bym zapomniał dopisac byłes na meczu w Wawie pewnie nie wiec jak nie wiesz jaka była sytuacja wiec sie nie wypowiadaj na ten temat. Skoro tak drązysz ten temat to Legia jest ekipa z najwyzszej pułki w kibicowskiej Polsce a my nie oszukujac sie jestesy o wiele niżej w tym szeregu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |