poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Salon świętował 20-lecie pólkomunistycznego rządu

NO WIEM POPATRZ NA DATĘ MOJE KOPI POSTA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Salon świętował 20-lecie pólkomunistycznego rządu

JUŻ CI ODPOWIADAM WCZORAJ O GODZINIE 0: 23 ZAŁOŻYŁEM POST " 1POST NA TYM FORUM" . COFNEŁEM SIĘ DO PIERWSZEGO POSTA ZROBIŁEM KOPIĘ I UMIEŚCIŁEM GO JAKO NOWY POST. MÓWIŁ ON O GALERII POD ARKADAMI A DOKŁADNIE O "DOŁKU". JUZ WTEDY JAK COFAŁEM LISTE DO 2002 COS SIĘ PIEPRZYŁO Z TEMATAMI.

I ŻEBY BYŁO ŚMIESZNIE GUZIEC TO ADMIN BUHEHEHEH

Ja moge być Prezesem :D

"Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"

Od trzech lat lecze zeby w Łomży tylko prywatnie (tzn. u stomatologa nie majacego umowy z NFZ), za wypelnienie ubytku materialem swiatlo- lub chemo- utwardzalnym place 50-70zl.
Swego czasu (ponad 3 lata temu) doplacalem tak jak piszesz do lepszego materialu i byly to kwoty w granicach 30-40zl.
Dziwne natomiast jest to, ze w Łomży (co wiem z wlasnych i znajomych przypadkow) kilku dentystow stwierdzilo, ze teraz juz nie mozna doplacac do lepszej tzw. popularnie "plomby". Jest opcja amalgamatu na koszt NFZ lub "bialego wypelnienia" za wlasna $$.
Pracuje w Bialymstoku i ostatnio mialem ta przyjemnosc leczyc zab z opcja doplaty w kwocie 50zl co jest nadal powszechnie stosowane.
Podejrzewam, ze stomatolodzy zarabiaja podwojnie na tych doplatach, raz pobierajac pieniadze z NFZ (za usluge i amalgamat) a drugi raz od pacjenta (za lepszy material + swego rodzaju bonus), skoro za taka sama kwote mozna wyleczyc zab u "niezrzeszonego z NFZ" dentysty.

a oto pierwszy temat ;-))

rudy błazen z druhem

a oto pierwszy temat ;-))

Zbych

Loko moze za rok a moze i nie, Tobie nic do tego. I nie nazywaj wiecej pilkarzy tak jak nazwales, bo PILKARZE+KIBICE=ŁKS. Tak wiec uwazaj troszke co piszesz...

zróbmy zrzutkę i kupmy ją jako kibice łks-u i Rafała bo w końcu to on się przyczynił w bardzo dużej mierze do postawy naszego zespołu

PTYSIU JAKI TY JESTEŚ PIERDOLNIETY PISZESZ POD DWOMA NIKAMI RÓŻNICA 7MINUT I SAM SOBIE KOMENTUJESZ POSTY. GRZYBIE TY JEDEN

jak byś chciał niemieckie bawarskie to jedz do Monachium.

waldek 27

- Nie placz kiedy odjade - tramwaj.

Hołota ... krowy pańskie pasła to i rodowodu swojego nie zna. Potomkowie w PGR dawali świniom żreć. Dobrze było. Mości Pan a potem komuna nakarmiła, odziała......... po cóż jeszcze było znać alfabet i wiedzieć jak się człek nazywa!? Zresztą do dzisiaj na wsiach ludzie często nie używają nazwisk. Mówi się "Grzesiek od Michałów" (od ojca rodziny). Żałosne niestety się chwalić takim stanem rzeczy.

Taka piękna rzecz, taka inicjatywa i jakoś tak bez echa.

SUPER jednak ogłosili remont wbrew złym językom, które mówiły, że nie ogłoszą.
I etap, czyli tylko część, ale zrobią nowe trybuny na wale na 1260 miejsc!!!!!

Robotnica

uważam ze u oliwi jest najlepiej . to moje zdanie i koleżanek , trafiłam do studia oliwi przez swoja kolezankętam , ktura jest stała juz klientką.zawsze kiedy tam jestem jest zawsze klientka, a przedewszytkim zawsze znajdzie czas dla swoich klientek, swietna atmosfera panuje , dobra kawką poczestuje . nigdzie tak nie ma w łomzy. a na rogu krutkiej i długiej.. e tam nie warto gadać

peter pieprznij sie w łep zanim cos znowu napiszesz takich flag sie nie odkupuje, takie flagi sie odbija i tylko jezeli sie je odbije mozna wywiesic je na stadionie. A twój nienazbyt realny pomysl ze skrojeniem flag Legii jest do dupy bo jakos nie wydaje mi sie to zbytnio realne

Kochana Kasiuniu, znać że jesteś tu od niedawna albo i pierwszy raz, bo nie wiesz że ten temat byl walkowany miliard razy jak nie więcej.Bądż łaskawa zajrzeć do archiwum.

MacDonald:)

ulotki moze roznosic....ja dzis sie zapytam kogos i zapytam o numer to napisze ci.....albo moze stac pod sklepami i dawac ulotki czy cos takiego....pochodz z nim po roznych sklepach i popytaj:):):)

Robotnica

Witam!
Poszukuję dobrego, sprawdzonego okulisty, który fachowo dopasuje pierwsze soczewki
PS. wszelkie informacje dotyczące noszenia soczewek mile widziane ;)

dobra tak jak myslalem... bez ambicji :) wioska i porazka :)

hauzer slyszales jego na zywo ? dobrze miecie?

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Rysiek_85: a dlaczego nie?? Gdzie Twój honor qźwa? Jazda mi na Łazienkowską po nasze flagi. Cytuję Twoją wypowiedźś z innego postu: bo czasami trzeba sie stawic i podjac wyzwanie rzucone nam kibicom bo mamy swój honor i musimy go bronic. Funduję bilet do Wawy

bym zapomniał dopisac byłes na meczu w Wawie pewnie nie wiec jak nie wiesz jaka była sytuacja wiec sie nie wypowiadaj na ten temat. Skoro tak drązysz ten temat to Legia jest ekipa z najwyzszej pułki w kibicowskiej Polsce a my nie oszukujac sie jestesy o wiele niżej w tym szeregu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org