Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POwiedział mimo, że nie wiedział... |
Kiedy formułowałem 100 konkretów, nie wiedziałem, że jest aż tak źle — mówił na konferencji prasowej po posiedzeniu rządu 19 marca premier Donald Tusk pytany o stan realizacji obietnic Koalicji Obywatelskiej z kampanii wyborczej. Te wyjaśnienia ze strony premiera były o tyle zrozumiałe, że ze 100 obietnic w pełni zrealizowanych jest mniej niż 10. Nad kilkunastoma kolejnymi toczą się prace, które są dla opinii publicznej mierzalne. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POwiedział mimo, że nie wiedział... |
\"Kiedy formułowałem 100 konkretów, nie wiedziałem, że jest aż tak źle\" Z jego głową?
|
|
...właśnie z głową wyszło najlepiej wszak dzięki temu przejął władzę, a to jest wartość dla POlski nie do przecenienia, bo kraj został wyrwany z rąk złodziejskiej i zacofanej mafii POlitycznej... rudy błazen z druhem
|
|
Komuniści z PZPR-pis twierdzą, że za ich rządów było super. Dla towarzyszy z PZPR-pis. A teraz się czerwone szmaty gryzą. ByleJaki. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
No to teraz będzie super, dla złodziei i tajnych kundli.
|
|
...byleby było źle dla wszelkiej maści ślepych chviszcze... rudy błazen z druhem
|
|
@ziomex- PiS to łżePrawica i realizowała program socjalistyczny. Swój i NWO ... PO to antypolscy liberałowie. Mają rząd z komunistami Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Rzydzicowy dvPOkrata żyje w urojonej rzeczywistości i patrzy na świat okiem schizofrenika widząc wokół nieistniejące upiory z przeszłości... rudy błazen z druhem
|
|
\"byleby było źle dla wszelkiej maści ślepych chviszcze\" To wiadomo. Ku radości wszelkiej maści kvrviszcza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |