środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Profesorowie lekarze i nauczyciele z afryki tudzież z innych krajów muzeumańskich.

Podczas gdy trwała nawalanka o media póbliczne i gdy Braun gasił świeczki gaśnicą rudy podpiywał kwit na przyjęcie do polski lekarzy profesorów nauczycieli z afryki.

A więc przyjadą młodzi opaleni jurni chutliwi wyposzczeni....

Może wyleczą takiego ziutka czy paplika z czytania głupot w takich onetach fakty wirtualnych i dzielenia się z innymi rewelacjami którę wyczytał.

Może nauczą jak nie miłości to przynajmniej szacunku do katolików.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Profesorowie lekarze i nauczyciele z afryki tudzież z innych krajów muzeumańskich.

Mamy już miłe panie z ukrainy z małymi ukraińcami za niedłógo przyjadą panowie ukraińcy co siedzieli w okopach i strzelali do rosjan do swych żon.

ziutek jak to owsiak mówi??

oj się będzie działo!

Re: Profesorowie lekarze i nauczyciele z afryki tudzież z innych krajów muzeumańskich.

prawysprawiedliwy napisał(a):

> Mamy już miłe panie z ukrainy z małymi ukraińcami za
> niedłógo przyjadą panowie ukraińcy co siedzieli w okopach i
> strzelali do rosjan do swych żon.
>
>
> ziutek jak to owsiak mówi??
>
> oj się będzie działo!

Oby tylko żydom starczyło, na ich roszczenia i nie tylko

Po to choćby i PO_top...

Ale jak białas kolonizował i wyrzynał całe populacje oraz kultury przy aprobacie ówczesnego kościoła to było ok? Może zabierzesz głos bezrefleksyjna prowosprawiedliwa miernoto ...

Polska kolonizowal??

Jak kiedyś się bedziesz bał wyjść na ulicę to może wtedy przypomnisz moje słowa.

Pisze o białym człowieku, bez państwowej przynależności ... to jest sprawa zerojedynkowa

a co mnie obchodzi biały człowiek

\"Ale jak białas kolonizował i wyrzynał całe populacje oraz kultury przy aprobacie ówczesnego kościoła\"

Najpierw dobrze byłoby co-nieco wiedzieć.
Zanim podobnie do forumowego kutabasa, zaczniesz pisać podobne dyrdymały.

A chodzi o to że:
- kiedy powstał islam, w 6 czy 7 wieku?
I szybko zaczęła się jego krwawa ekspansja. Na Afrykę, Azję, i również na Europę. Mam na myśli Hiszpanię.
wyrzynając, paląc i mordując.

A teraz, w którym wieku zaczęły się tzw. wyprawy krzyżowe? W 11 czy 12?
I jak dla mnie, kościół i tak długo opieprzał się z reakcją.
A może należało czekać, aż islam zaleje krwawo całą Europę i kraje poza nią?

A dzisiaj wszelkiej maści niedorozwoje, nie tylko wygadują idiotyzmy. Nie tylko stają za muslimami, ale i jaja dają sobie obciąć w imię poprawności.
Bo tak im każą globalne arcykvrvy.

Hiszpania w imię antyislamskiej rekonkwisty unicestwiła Inków i Azteków? Doprawdy rozumowanie godne PISdowatego ignoranta ...

Widać nauczyli się czegoś od muslimów?

Wzbogacili się kulturowo.

To w imię tego co robił Hiszpan Niemiec Anglik Żabojad jakieś 400 500 lat temu i robi dalej ja mam przyjąć do swojego kraju afrykańską dzicz nieprzystosowaną do życia w cywilizowanym świecie i któwy się nie chce się przystosować. Mam płaciś podatki na darmozjadów i na policje któwa z nimi będzie sobie dawała rady???
Poyebało was??

Bo jakimś paru chvjom którzy mają za dużo kasy zmieniają rządy w innych krajach wsadzają swoich kacyków a teraz im się ubzdurało wzbogacanie kultorowe.

I take kvurwa będzie mi mówiła jak mam żyć w swoim kraju?

Jak chcecie się wzbogacać kulturowo to jedźcie tam do nich do afryki a nie narzucacie innym jak mają żyć.

Tam na wyspie Utoya był taki jeden co strzelał do takich jak wy nie pamiętam jaki to kraj.

Nic nie zrozumieli i wy tez nic nie zrozumiecie.

Potraktuj to jako ciągłość dziejową, gdyby nie było kolonializmu, może dziś nie byłoby multikulti ... Wszak Biblijny Noe wysłał swych synów w różne części kontynentalnego świata, by Ci właśnie w tych odrębnych regionach pozakładali odrębne cywilizacje ...

Na onecie się naczytałeś takiech rewelacji?

Bycie baranem i ignorantem to nie grzech, ale wstyd ...

Mówisz o sobie?

lewyniegodziwiec to prymityw POkroju ślepego, niemytego, chviszcze...

rudy błazen z druhem

paplik,
otworzyłeś dvpę na świat?

Bo on tylko dvpę otwiera.

Tymi rasztkami narządu co ma miedzy uszami steruje onet tvn i tym podobne szmatławce.

Albo ... jest pożytecznym idiotą niemytym chvjem lub sprzedajną kvrwą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org