Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Profesorowie lekarze i nauczyciele z afryki tudzież z innych krajów muzeumańskich. |
Podczas gdy trwała nawalanka o media póbliczne i gdy Braun gasił świeczki gaśnicą rudy podpiywał kwit na przyjęcie do polski lekarzy profesorów nauczycieli z afryki. A więc przyjadą młodzi opaleni jurni chutliwi wyposzczeni.... Może wyleczą takiego ziutka czy paplika z czytania głupot w takich onetach fakty wirtualnych i dzielenia się z innymi rewelacjami którę wyczytał. Może nauczą jak nie miłości to przynajmniej szacunku do katolików.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Profesorowie lekarze i nauczyciele z afryki tudzież z innych krajów muzeumańskich. |
Mamy już miłe panie z ukrainy z małymi ukraińcami za niedłógo przyjadą panowie ukraińcy co siedzieli w okopach i strzelali do rosjan do swych żon. ziutek jak to owsiak mówi?? oj się będzie działo!
|
|
Re: Profesorowie lekarze i nauczyciele z afryki tudzież z innych krajów muzeumańskich. |
prawysprawiedliwy napisał(a): > Mamy już miłe panie z ukrainy z małymi ukraińcami za > niedłógo przyjadą panowie ukraińcy co siedzieli w okopach i > strzelali do rosjan do swych żon. > > > ziutek jak to owsiak mówi?? > > oj się będzie działo! Oby tylko żydom starczyło, na ich roszczenia i nie tylko Po to choćby i PO_top...
|
|
Ale jak białas kolonizował i wyrzynał całe populacje oraz kultury przy aprobacie ówczesnego kościoła to było ok? Może zabierzesz głos bezrefleksyjna prowosprawiedliwa miernoto ...
|
|
Polska kolonizowal?? Jak kiedyś się bedziesz bał wyjść na ulicę to może wtedy przypomnisz moje słowa.
|
|
Pisze o białym człowieku, bez państwowej przynależności ... to jest sprawa zerojedynkowa
|
|
a co mnie obchodzi biały człowiek
|
|
\"Ale jak białas kolonizował i wyrzynał całe populacje oraz kultury przy aprobacie ówczesnego kościoła\" Najpierw dobrze byłoby co-nieco wiedzieć. Zanim podobnie do forumowego kutabasa, zaczniesz pisać podobne dyrdymały. A chodzi o to że: - kiedy powstał islam, w 6 czy 7 wieku? I szybko zaczęła się jego krwawa ekspansja. Na Afrykę, Azję, i również na Europę. Mam na myśli Hiszpanię. wyrzynając, paląc i mordując. A teraz, w którym wieku zaczęły się tzw. wyprawy krzyżowe? W 11 czy 12? I jak dla mnie, kościół i tak długo opieprzał się z reakcją. A może należało czekać, aż islam zaleje krwawo całą Europę i kraje poza nią? A dzisiaj wszelkiej maści niedorozwoje, nie tylko wygadują idiotyzmy. Nie tylko stają za muslimami, ale i jaja dają sobie obciąć w imię poprawności. Bo tak im każą globalne arcykvrvy.
|
|
Hiszpania w imię antyislamskiej rekonkwisty unicestwiła Inków i Azteków? Doprawdy rozumowanie godne PISdowatego ignoranta ...
|
|
Widać nauczyli się czegoś od muslimów?
|
|
Wzbogacili się kulturowo.
|
|
To w imię tego co robił Hiszpan Niemiec Anglik Żabojad jakieś 400 500 lat temu i robi dalej ja mam przyjąć do swojego kraju afrykańską dzicz nieprzystosowaną do życia w cywilizowanym świecie i któwy się nie chce się przystosować. Mam płaciś podatki na darmozjadów i na policje któwa z nimi będzie sobie dawała rady??? Poyebało was?? Bo jakimś paru chvjom którzy mają za dużo kasy zmieniają rządy w innych krajach wsadzają swoich kacyków a teraz im się ubzdurało wzbogacanie kultorowe. I take kvurwa będzie mi mówiła jak mam żyć w swoim kraju?
|
|
Jak chcecie się wzbogacać kulturowo to jedźcie tam do nich do afryki a nie narzucacie innym jak mają żyć.
|
|
Tam na wyspie Utoya był taki jeden co strzelał do takich jak wy nie pamiętam jaki to kraj. Nic nie zrozumieli i wy tez nic nie zrozumiecie.
|
|
Potraktuj to jako ciągłość dziejową, gdyby nie było kolonializmu, może dziś nie byłoby multikulti ... Wszak Biblijny Noe wysłał swych synów w różne części kontynentalnego świata, by Ci właśnie w tych odrębnych regionach pozakładali odrębne cywilizacje ...
|
|
Na onecie się naczytałeś takiech rewelacji?
|
|
Bycie baranem i ignorantem to nie grzech, ale wstyd ...
|
|
Mówisz o sobie?
|
|
lewyniegodziwiec to prymityw POkroju ślepego, niemytego, chviszcze... rudy błazen z druhem
|
|
paplik, otworzyłeś dvpę na świat?
|
|
Bo on tylko dvpę otwiera. Tymi rasztkami narządu co ma miedzy uszami steruje onet tvn i tym podobne szmatławce. Albo ... jest pożytecznym idiotą niemytym chvjem lub sprzedajną kvrwą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |