Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zamiast likwidować fundusz... |
...może lepiej zlikwidować kato-kościół..? Król Europy zapowiada likwidację Funduszu Kościelnego. Ekspert: to kropla w morzu Fundusz Kościelny stał się symbolem finansowania Kościoła katolickiego przez państwo. To jednak tylko kropla w morzu. Jest wiele różnego rodzaju innych dotacji, które Kościół katolicki otrzymuje. Właściwie dziś nie jesteśmy nawet w stanie tego wszystkiego policzyć.https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koniec-funduszu-koscielnego-ekspert-to-kropla-w-morzu-finansow-kosciola/vfrx20s,79cfc278 rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zamiast likwidować fundusz... |
Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
oooo! taaaak! w Niemczech to wierni kościół/oły finansują POprzez POdatek kościelny, może w POlsce to wprowadzić wówczas okazałaby się prawdziwa liczba katolików... rudy błazen z druhem
|
|
\"oooo! taaaak! w Niemczech\" A w pewnym mieście w USA, funkcja burmistrza jest honorowa i bez wynagrodzenia. Może by tak u nas?
|
|
\"oooo! taaaak! w Niemczech\" W USA istnieje też, coś takiego jak: - odniesienie do wcześniejszych wyroków w podobnych sprawach. Może by tak u nas? A nie każdy chvj na swój strój.
|
|
Korzystaj z informacji pogodowych dla Polski dzięki https://365pogoda.pl , niezawodnemu towarzyszowi prognoz. Informacje są przedstawione w sposób precyzyjny i przejrzysty, co ułatwia ich zrozumienie. Niezawodne prognozy godzinowe i tygodniowe pomagają mi w podejmowaniu świadomych decyzji dotyczących moich aktywności na świeżym powietrzu. Ta strona internetowa jest fantastycznym źródłem informacji o pogodzie, wzbogacając moje doświadczenie w planowaniu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |