środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piekło kobiet w \"Gazecie Wyborczej\"

Piekło zamarzło w samym epicentrum.

https://niezalezna.pl/media/w-tv-republika-o-seksaferze-w-gazecie-wyborczej-kowalski-czy-dymisja-jaroslawa-kurskiego-ma-z-tym-zwiazek/508390

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piekło kobiet w \\\"Gazecie Wyborczej\\\"

a co, w wyborczej na porodówce jak w PiSlandii kobiety umierają? Ja pievdolę. Się porobiło.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

@nie`dotyczy- ja uważam że takiego idioty
jak @zionex nie ma w przyrodzie. I on
jest wytworem chorej manipulacji.
Manipulacji oraz agresji wobec
Polaków. Ale polskiej kultury

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

Dwa rozwody i zemsta. Kulisy rozłamu w Ordo Iuris. Tak się kończy wchodzenie ludziom do sypialni.

– Hipokryzja to jest jedno, ale to jest też totalna pycha i głupota młodych ludzi, którzy zabrali się do urządzania życia innym obywatelom i obywatelkom. Mam nadzieję, że ruszy ich sumienie, że przemyślą pewne sprawy i zmienią poglądy. Oni płacą teraz cenę za swoją pychę. Nie mam żadnych skrupułów, żeby mówić o tej sytuacji, żeby ich piętnować. Nie mam współczucia. Byli twarzami Ordo Iuris

rudy błazen z druhem

redakcja \"Gazety Wyborczej\" zawsze potępiała i potępia napastliwe seksualne zachowania — w tym zachowania Marcina Kąckiego sprzed lat — jednak doceniła wtedy jego wyznanie, które uważała za szczere.
Marcin Kącki zawieszony

\"Od sobotniego popołudnia i wpisu Karoliny Rogaskiej przeprowadziliśmy szereg rozmów z Marcinem Kąckim oraz osobami zaangażowanymi w redagowanie i publikację tekstu, wreszcie z osobami, z którymi Marcin Kącki pracuje jako redaktor\" — czytamy w oświadczeniu.

Redakcja \"Wyborczej\" zapewniła, że aż do soboty nie miała \"świadomości, że Marcin Kącki został oskarżony przez Karolinę Rogaską o napaść seksualną i że został on zawieszony przez Polską Szkołę Reportażu\".

\"Oddając gotowy tekst, nikogo o tym nie poinformował, czym nadużył zaufania naszego i Czytelników.

rudy błazen z druhem

hajhitlo dvpokrato, nie wiem jak bym się starał, to ciebie nie przebiję. Tego stalhelmu na twym faszystowskim ryju niczym nie rozbijesz.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Nie wiem czy zauważyliście, żeby kobiety molestował ktoś z prawej strony sceny politycznej, wszystkie tuby propagandowe by grzmiały jednym głosem a skowyt lewicy byłby słyszalny po drugiej stronie globu a tu cisza. Nawet paplaki straciły głos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org