czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piekło kobiet w \"Gazecie Wyborczej\"

Piekło zamarzło w samym epicentrum.

https://niezalezna.pl/media/w-tv-republika-o-seksaferze-w-gazecie-wyborczej-kowalski-czy-dymisja-jaroslawa-kurskiego-ma-z-tym-zwiazek/508390

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piekło kobiet w \\\"Gazecie Wyborczej\\\"

a co, w wyborczej na porodówce jak w PiSlandii kobiety umierają? Ja pievdolę. Się porobiło.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

@nie`dotyczy- ja uważam że takiego idioty
jak @zionex nie ma w przyrodzie. I on
jest wytworem chorej manipulacji.
Manipulacji oraz agresji wobec
Polaków. Ale polskiej kultury

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

Dwa rozwody i zemsta. Kulisy rozłamu w Ordo Iuris. Tak się kończy wchodzenie ludziom do sypialni.

– Hipokryzja to jest jedno, ale to jest też totalna pycha i głupota młodych ludzi, którzy zabrali się do urządzania życia innym obywatelom i obywatelkom. Mam nadzieję, że ruszy ich sumienie, że przemyślą pewne sprawy i zmienią poglądy. Oni płacą teraz cenę za swoją pychę. Nie mam żadnych skrupułów, żeby mówić o tej sytuacji, żeby ich piętnować. Nie mam współczucia. Byli twarzami Ordo Iuris

rudy błazen z druhem

redakcja \"Gazety Wyborczej\" zawsze potępiała i potępia napastliwe seksualne zachowania — w tym zachowania Marcina Kąckiego sprzed lat — jednak doceniła wtedy jego wyznanie, które uważała za szczere.
Marcin Kącki zawieszony

\"Od sobotniego popołudnia i wpisu Karoliny Rogaskiej przeprowadziliśmy szereg rozmów z Marcinem Kąckim oraz osobami zaangażowanymi w redagowanie i publikację tekstu, wreszcie z osobami, z którymi Marcin Kącki pracuje jako redaktor\" — czytamy w oświadczeniu.

Redakcja \"Wyborczej\" zapewniła, że aż do soboty nie miała \"świadomości, że Marcin Kącki został oskarżony przez Karolinę Rogaską o napaść seksualną i że został on zawieszony przez Polską Szkołę Reportażu\".

\"Oddając gotowy tekst, nikogo o tym nie poinformował, czym nadużył zaufania naszego i Czytelników.

rudy błazen z druhem

hajhitlo dvpokrato, nie wiem jak bym się starał, to ciebie nie przebiję. Tego stalhelmu na twym faszystowskim ryju niczym nie rozbijesz.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Nie wiem czy zauważyliście, żeby kobiety molestował ktoś z prawej strony sceny politycznej, wszystkie tuby propagandowe by grzmiały jednym głosem a skowyt lewicy byłby słyszalny po drugiej stronie globu a tu cisza. Nawet paplaki straciły głos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org