Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Związek Socjalistycznej Unii Europejskiej |
i wiele razy to pokazywali...tylko trzeba wiedziec gdzie i kiedy byc :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Związek Socjalistycznej Unii Europejskiej |
|
Zamiast inwestować w remonty dróg, proponuję zainwestować w znaki ograniczenia prędkości do 20 km/h. Z pewnością wyjdzie dużo taniej. Jurand
|
|
Ok - istnieje możliwość przesunięcia godziny wyjazdu w sobotę. Z przyczyn czysto techniczych może to być maksymalnie 16.00, nie później. Piszcie która godzina bardziej wam odpowiada. "Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"
|
|
Ja zawsze uwazalem ze policja byla potrzebna ale do lapania zlodziei, mordercow, pedofilow i innych kurew ! ale na Boga co oni chca od mlodych ludzi?? naoralnie jakbym widzial czasy milicji i godziny policyjnej! Ja wam mowie ze jak sie nie skonczy to przesladowanie mlodych to wkoncu zaczna tego i psy i wszyscy konfidenci zalowac! Meczkoś997 - zastanow sie jeszcze nad swymi planami !!! :> Pozdrawiam.
|
|
Westka -> kurde, czasu troche brak. Na dniach sie poprawie i bedzie można polatać :)
|
|
ptysiu sąsiad ma nawet konto poczty na tym samym portalu interia.pl ;-)) zbieżność ;-O ??
|
|
MrS cyt: "zamierzam zebrać zespół podzielony na 2 grupy - fotografów i programistów. Stare miasto zamierzam zamknąć w 8-10 tygodni". Qrde, mija wspominany 8 tydzień. Zapewne pachnie sensacją?! Można już cosik oglądnąć?? Dużo w tej chwili postów na temat wrzucania zdjęć Łomży na różne serwery a Ty "milczysz jak grób". Powiedz na jakim etapie jest Twój projekt ? (chciałem zapytać ptysia, z którym omawiałeś szczegóły w 4 porach roku ale się wypiął na mnie i pokazał mi język).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |