poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Związek Socjalistycznej Unii Europejskiej

i wiele razy to pokazywali...tylko trzeba wiedziec gdzie i kiedy byc :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Związek Socjalistycznej Unii Europejskiej

wow ale maszyny...:P

Zamiast inwestować w remonty dróg, proponuję zainwestować w znaki ograniczenia prędkości do 20 km/h. Z pewnością wyjdzie dużo taniej.

Jurand

Ok - istnieje możliwość przesunięcia godziny wyjazdu w sobotę. Z przyczyn czysto techniczych może to być maksymalnie 16.00, nie później. Piszcie która godzina bardziej wam odpowiada.

"Nikt nie jest bardziej zniewolony niż ci, którzy błędnie myślą, że są wolni"

Ja zawsze uwazalem ze policja byla potrzebna ale do lapania zlodziei, mordercow, pedofilow i innych kurew ! ale na Boga co oni chca od mlodych ludzi?? naoralnie jakbym widzial czasy milicji i godziny policyjnej! Ja wam mowie ze jak sie nie skonczy to przesladowanie mlodych to wkoncu zaczna tego i psy i wszyscy konfidenci zalowac!
Meczkoś997 - zastanow sie jeszcze nad swymi planami !!! :>
Pozdrawiam.

Westka -> kurde, czasu troche brak. Na dniach sie poprawie i bedzie można polatać :)

ptysiu

sąsiad ma nawet konto poczty na tym samym portalu interia.pl ;-))

zbieżność ;-O ??

MrS cyt: "zamierzam zebrać zespół podzielony na 2 grupy - fotografów i programistów. Stare miasto zamierzam zamknąć w 8-10 tygodni". Qrde, mija wspominany 8 tydzień. Zapewne pachnie sensacją?! Można już cosik oglądnąć?? Dużo w tej chwili postów na temat wrzucania zdjęć Łomży na różne serwery a Ty "milczysz jak grób". Powiedz na jakim etapie jest Twój projekt ? (chciałem zapytać ptysia, z którym omawiałeś szczegóły w 4 porach roku ale się wypiął na mnie i pokazał mi język).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org