Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Były poseł PełO wściekły na niemieckiego Lidla i nazywa ich, cyt.: \"złodziejami\" |
Dwie kadencje jako euroPOseł i nie ma kasy ? Nie stać \"dziada\" aby zapłacić karę 95 zł. ? Zamknął by taki szmaciarz ryj, a nie latał PO mediach. Wstyd !!! https://finanse.wp.pl/byly-posel-wsciekly-na-lidla-jestescie-zlodziejami-6978931109075936a
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Były poseł PełO wściekły na niemieckiego Lidla i nazywa ich, cyt.: \\\"złodziejami\\\" |
...dlatego ten frustrat jest już byłym P Osłem... rudy błazen z druhem
|
|
Re: Były poseł PełO wściekły na niemieckiego Lidla i nazywa ich, cyt.: \\\"złodziejami\\\" |
\"Dwie kadencje jako euroPOseł i nie ma kasy\" Wskażcie mi jednego POyeba, któremu byłoby dosyć?
|
|
oooooo! taaaaak! PiSlamskie Holeckie, Adamczyki i inne Rachonie tyrały za skromniutkie gaże... rudy błazen z druhem
|
|
paplik napisał(a): > oooooo! taaaaak! PiSlamskie Holeckie, Adamczyki i inne Rachonie > tyrały za skromniutkie gaże... > A który żyd pracował by za kiepskie pieniądze? żydzi z PiS, czyli politycznej emanacji B.nai B.rith Polin dbali o swoich. Weźmy takiego żyda Kurskiego z rodziny syjonistów, który ostatecznie [bez znajomości języka i kwalifikacji] wylądował w Banku Światowym Podobnie jak polityczna emanacja Chabad Lubawicz czyli łajdaki z PO czy inne chvvvjownie... Coś PO_myliłem? https://sanctus.com.pl/19782-kubek-gasnica-3dom.html
|
|
Gdyby towarzyszka zac przeczytała do końca, ba, umiała czytać po polsku, toby pierdół nie pisała. A tak jeszcze raz udowodniła towarzyszka poziom intelektualny czopów PiSdowskich. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |