Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mówi o sobie- „jestem dziennikarzem” i... |
Ewa Zajączkowska-Hernik: Donald Tusk będzie realizować interesy UE i Niemiec! https://www.youtube.com/watch?v=exfn8K4-0sI Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mówi o sobie- „jestem dziennikarzem” i... |
POlska jest pełnoprawnym członkiem Uniosojuza i nasze interesy są wspólne. Należy, albo budować swoją wysoką POzycję w Unii, szukać POparcia dla własnego stanowiska, albo z Unii wystąpić. rudy błazen z druhem
|
|
hajhitla dvpokrato. A czyje ma realizować cele? Twojej ojczyzny Rosji na rzecz której pracujesz? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Interesy POlaków Unia antyEuropejska zabezpiecza. Ale Polaków są odmienne od Niemców i Francuzów. Niemcy dążą do spacyfikowania moralnego Polski a Francuzów również denerwuje znaczna ilość katolików w Polsce. Niemcy to kolebka Lutra- nizmu i marksizmu. Francja to nienawiść do katolików a masoni już intronizują szatańskie prawo zabijania dzieci ... Niemcy - kolebka lutranizmu religijnego i marksizmu ideologicznego. Francja - to nienawiść do katolików a masoni już intronizują szatańskie prawo zabijania dzieci. I to już koniec Europy jaką znamy z książek. ... Czyli wkrótce władcy ziemi zaprowadzą ludzkość na drzewa Sami będą latać samolotami a usługiwać im będą roboty. Ciekawe czy będą kogoś kochać Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
|
Żydzicowy dvPOkrato! Większych kretynizmów wyświętuszyć chyba nie sPOsób, chociaż opary absurdu w jakim żyją kato-POyeby wydają się być coraz bardziej dla nich szkodliwe..., kogo bowiem w świecie cywilizowanym obchodzi ilość katolików w POlsce..? rudy błazen z druhem
|
|
Chyba pierwszy raz w dziejach polskości Polakom podoba się „ że go napadły” jakieś zewnętrzne siły czyli Unia Europejska i radość że podszedł „w niewolę” Ba nawet legalnym w referendum naród sam się „poddał” zaborcy UE. Ciemnocie zostaje różaniec w ciemnym kącie i niech się nie zmienia. Debil też człowiek może żyć w swoim świecie. Ale niech Nie ciągnie innych w swój tępy świat. — - stara baśń „Dwóch braci. „ autor nie znany. gdy pierwszy zginął tragicznie choć nijaki , ludzie wyszli na ulice by płakać i oddać część. A drugi gdy kiedyś odejdzie też wyjdą by świętować radość pić, śpiewać że go już nie ma. Bo to zły człowiek był. Jedno gniazdo różni ludzie.
|
|
Partie Bandy Czworga okłamują Polaków co do stanu Unii antyEuropejskiej i relacji prawno-traktatowych Polski z EuroSodomą. ... Polska przed wejściem do UaE głosowała za Europą suwerennych państw. Dziś Niemce i France zamierzają powołać IV Rzeszę ze stolicą we Brukseli ... Niemce mają w Polsce media i koncerny produkujące i usługowe. A partie Bandy B4 im to wszystko umożliwiły pokojowo. ... Ile koncernów ma Polska w Dojczland? Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
„Nie oddawajcie Polski w obce ręce! Nie oddawajcie jej sługusom, co za srebrniki zdradzili Nas, a teraz udają, że o los Polski im chodziło...” Anna Walentynowicz Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |