Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mówi o sobie- „jestem dziennikarzem” i... |
Ewa Zajączkowska-Hernik: Donald Tusk będzie realizować interesy UE i Niemiec! https://www.youtube.com/watch?v=exfn8K4-0sI Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mówi o sobie- „jestem dziennikarzem” i... |
POlska jest pełnoprawnym członkiem Uniosojuza i nasze interesy są wspólne. Należy, albo budować swoją wysoką POzycję w Unii, szukać POparcia dla własnego stanowiska, albo z Unii wystąpić. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
hajhitla dvpokrato. A czyje ma realizować cele? Twojej ojczyzny Rosji na rzecz której pracujesz? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Interesy POlaków Unia antyEuropejska zabezpiecza. Ale Polaków są odmienne od Niemców i Francuzów. Niemcy dążą do spacyfikowania moralnego Polski a Francuzów również denerwuje znaczna ilość katolików w Polsce. Niemcy to kolebka Lutra- nizmu i marksizmu. Francja to nienawiść do katolików a masoni już intronizują szatańskie prawo zabijania dzieci ... Niemcy - kolebka lutranizmu religijnego i marksizmu ideologicznego. Francja - to nienawiść do katolików a masoni już intronizują szatańskie prawo zabijania dzieci. I to już koniec Europy jaką znamy z książek. ... Czyli wkrótce władcy ziemi zaprowadzą ludzkość na drzewa Sami będą latać samolotami a usługiwać im będą roboty. Ciekawe czy będą kogoś kochać Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
|
Żydzicowy dvPOkrato! Większych kretynizmów wyświętuszyć chyba nie sPOsób, chociaż opary absurdu w jakim żyją kato-POyeby wydają się być coraz bardziej dla nich szkodliwe..., kogo bowiem w świecie cywilizowanym obchodzi ilość katolików w POlsce..? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Chyba pierwszy raz w dziejach polskości Polakom podoba się „ że go napadły” jakieś zewnętrzne siły czyli Unia Europejska i radość że podszedł „w niewolę” Ba nawet legalnym w referendum naród sam się „poddał” zaborcy UE. Ciemnocie zostaje różaniec w ciemnym kącie i niech się nie zmienia. Debil też człowiek może żyć w swoim świecie. Ale niech Nie ciągnie innych w swój tępy świat. — - stara baśń „Dwóch braci. „ autor nie znany. gdy pierwszy zginął tragicznie choć nijaki , ludzie wyszli na ulice by płakać i oddać część. A drugi gdy kiedyś odejdzie też wyjdą by świętować radość pić, śpiewać że go już nie ma. Bo to zły człowiek był. Jedno gniazdo różni ludzie. 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
Partie Bandy Czworga okłamują Polaków co do stanu Unii antyEuropejskiej i relacji prawno-traktatowych Polski z EuroSodomą. ... Polska przed wejściem do UaE głosowała za Europą suwerennych państw. Dziś Niemce i France zamierzają powołać IV Rzeszę ze stolicą we Brukseli ... Niemce mają w Polsce media i koncerny produkujące i usługowe. A partie Bandy B4 im to wszystko umożliwiły pokojowo. ... Ile koncernów ma Polska w Dojczland? ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
„Nie oddawajcie Polski w obce ręce! Nie oddawajcie jej sługusom, co za srebrniki zdradzili Nas, a teraz udają, że o los Polski im chodziło...” Anna Walentynowicz ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |