Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
choinski straszy... |
ludzie, zrozumcie w koncu, ze to rynek reguluje stawki. Jezeli chcesz pracowac, to pracuj za to, co Ci proponuja, nie odpowiada Ci, to nie pracuj i gloduj (chociaz w tym nienormalnym kraju taka prawidlowosc nie wystepuje), albo zaluj, ze sie nie uczyles. Chamskie ataki na moja wypowiedz mozecie sobie odpuscic, bo nie bede na nie odpisywal.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: choinski straszy... |
Akurat to że Ptysiu dał oryginalne rozmiary jest dla mnie OK, zdjęcia po kompresji (zwłaszcza w Paincie) tracą mocno na jakości, ja do obróbki uzywam leprzych programów więc wolę mieć do dyspozycji oryginał. 19213 nie wejdzie bo na nie zależy na jakichkolwiek blachach z gwiazdkami ale konkretnych 19201-203 bo to pierwsza "gwiazdkowa" trójka wydana w BL. BKL U222 bym dał ale już ją mamy; wrzucę 2rzędówkę ale też mam koncepcję żeby ich nie łapać, wyłączając fajne numery 2R w stylu złapanych już 01515, 13013, 18018 itp. Spróbuję pobawic się tym nr 19213 bo chcę zmodyfikować logo strony (idąc z duchem czasu chcę dodać gwiazdki) ale zdjęcie jest za bardzo po skosie, zobaczę, jak się nie uda to sam zrobię jakąś fotkę gwiazdkowej blachy i posiedzę nad logo.
|
|
waldek z tego co sie orientuje to lechtaczka to nie punkt g :0 wspolczoje twojej kobiecie :P:P Zbych
|
|
waldek z tego co sie orientuje to lechtaczka to nie punkt G :) wspolczoje twojej kobiecie :P:P Kazda kobieta ma gdzie indziej polozony punkt G :)
|
|
Lechtaczka znajduje się na zewnątrz a punkt w środku tam gdzie ci napisałem .Jak niebędziesz mógł znależć to prosze o kontakt poszukamy razem. waldek27 nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |