poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
choinski straszy...

ludzie, zrozumcie w koncu, ze to rynek reguluje stawki. Jezeli chcesz pracowac, to pracuj za to, co Ci proponuja, nie odpowiada Ci, to nie pracuj i gloduj (chociaz w tym nienormalnym kraju taka prawidlowosc nie wystepuje), albo zaluj, ze sie nie uczyles. Chamskie ataki na moja wypowiedz mozecie sobie odpuscic, bo nie bede na nie odpisywal.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: choinski straszy...

Akurat to że Ptysiu dał oryginalne rozmiary jest dla mnie OK, zdjęcia po kompresji (zwłaszcza w Paincie) tracą mocno na jakości, ja do obróbki uzywam leprzych programów więc wolę mieć do dyspozycji oryginał.

19213 nie wejdzie bo na nie zależy na jakichkolwiek blachach z gwiazdkami ale konkretnych 19201-203 bo to pierwsza "gwiazdkowa" trójka wydana w BL.
BKL U222 bym dał ale już ją mamy; wrzucę 2rzędówkę ale też mam koncepcję żeby ich nie łapać, wyłączając fajne numery 2R w stylu złapanych już 01515, 13013, 18018 itp.

Spróbuję pobawic się tym nr 19213 bo chcę zmodyfikować logo strony (idąc z duchem czasu chcę dodać gwiazdki) ale zdjęcie jest za bardzo po skosie, zobaczę, jak się nie uda to sam zrobię jakąś fotkę gwiazdkowej blachy i posiedzę nad logo.

waldek z tego co sie orientuje to lechtaczka to nie punkt g :0 wspolczoje twojej kobiecie :P:P

Zbych

waldek z tego co sie orientuje to lechtaczka to nie punkt G :) wspolczoje twojej kobiecie :P:P Kazda kobieta ma gdzie indziej polozony punkt G :)

Lechtaczka znajduje się na zewnątrz a punkt w środku tam gdzie ci napisałem .Jak niebędziesz mógł znależć to prosze o kontakt poszukamy razem.

waldek27

nie płacz - kiedy odjade tramwaj???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org