poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prof. Krasnodębski o powrocie D. Tuska do pozycji klienta Niemiec

szamac --> JA ZACZEŁEM 9 LAT TEMU . I ZAPIERDALA.... W FIRMIE PRZEZ 1 ROK JAKO FIZOL. PÓŹNIEJ BYŁEM NA GARNUCHU DUZYCH FIRM ALE NIE ŁOMZYŃSKICH . TERAZ TEŻ PRACUJE W DUZEJ FIRMIE ALE TEŻ NIE Z ŁOMŻY + MAM WŁASNY BIZNES ( ZUS MAM Z GŁOWY PRACODAWCA PŁACI) ALE NA POCZĄTKU NIE BYŁO ŁATWO .

I JESZCZE JEDNO PAPKAROL SZUKA PRACY NA WAKACJE A TU JEST PROBLEM. PRACODAWCA WOLI POBRAĆ LUDZI Z URZĘDU PRACY NIŻ WAKACYJNYCH PRACOWNIKÓW.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prof. Krasnodębski o powrocie D. Tuska do pozycji klienta Niemiec

hahaha ale kozaczne ciekawe kto by to zdał :P

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

Motywacja powinno byc to ze sie pracuje

PANIE MECENASIE JESZCZE COŚ OWY BIZNESMEN NIE MA NOWEJ S KLASY TYLKO SPROWADZONĄ Z NIEMIEC ROK 2002. JEST PAN PRAWNIKIEM TO ŚMIAŁO ZAMIAST WYLEWAĆ ŁZY NA FORUM TRZEBA DOBRAĆ SIĘ DO "PUPY"TEGO BIZNESMENA . BO WIDZĘ, ŻE STRASZNIE PANA BOLI, ŻE KTOŚ MA A PANU JESZCZE DALEKO.

POKRZYWDZONY CZY CO????

Wiem, że stan Pana Kazimierza jest ciężki, podejrzewam, że jego "rezerwy na życie" się już wyczerpały, ale póki co jeszcze żyje, dlatego nie chowajcie go jeszcze do ziemi. Pomyślcie, jakby poczuła się jego rodzina, przyjaciele i przede wszystkim on sam, gdyby coś takiego przeczytał :/ Miejmy nadzieję, że dane mu będzie zobaczyć jeszcze tegoroczne mistrzostwa.

Co do naszej reprezentacji, po ostatnim meczu mogę sądzić, że niespodzianek nie będzie i szybko wrócą do domu.

loko to wlasnie on ma ta rejestracje o ktorej pisalem wczesniej,ale chłopakom ona jak widać nie odpowiada....

gratuluje civica, jest szybki, co potwierdza fakt, ze wyprzedziles Waszke, a kierowca i autko naprawde zapina niezle ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org