Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. Krasnodębski o powrocie D. Tuska do pozycji klienta Niemiec |
szamac --> JA ZACZEŁEM 9 LAT TEMU . I ZAPIERDALA.... W FIRMIE PRZEZ 1 ROK JAKO FIZOL. PÓŹNIEJ BYŁEM NA GARNUCHU DUZYCH FIRM ALE NIE ŁOMZYŃSKICH . TERAZ TEŻ PRACUJE W DUZEJ FIRMIE ALE TEŻ NIE Z ŁOMŻY + MAM WŁASNY BIZNES ( ZUS MAM Z GŁOWY PRACODAWCA PŁACI) ALE NA POCZĄTKU NIE BYŁO ŁATWO . I JESZCZE JEDNO PAPKAROL SZUKA PRACY NA WAKACJE A TU JEST PROBLEM. PRACODAWCA WOLI POBRAĆ LUDZI Z URZĘDU PRACY NIŻ WAKACYJNYCH PRACOWNIKÓW.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. Krasnodębski o powrocie D. Tuska do pozycji klienta Niemiec |
hahaha ale kozaczne ciekawe kto by to zdał :P pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Motywacja powinno byc to ze sie pracuje
|
|
PANIE MECENASIE JESZCZE COŚ OWY BIZNESMEN NIE MA NOWEJ S KLASY TYLKO SPROWADZONĄ Z NIEMIEC ROK 2002. JEST PAN PRAWNIKIEM TO ŚMIAŁO ZAMIAST WYLEWAĆ ŁZY NA FORUM TRZEBA DOBRAĆ SIĘ DO "PUPY"TEGO BIZNESMENA . BO WIDZĘ, ŻE STRASZNIE PANA BOLI, ŻE KTOŚ MA A PANU JESZCZE DALEKO. POKRZYWDZONY CZY CO????
|
|
Wiem, że stan Pana Kazimierza jest ciężki, podejrzewam, że jego "rezerwy na życie" się już wyczerpały, ale póki co jeszcze żyje, dlatego nie chowajcie go jeszcze do ziemi. Pomyślcie, jakby poczuła się jego rodzina, przyjaciele i przede wszystkim on sam, gdyby coś takiego przeczytał :/ Miejmy nadzieję, że dane mu będzie zobaczyć jeszcze tegoroczne mistrzostwa. Co do naszej reprezentacji, po ostatnim meczu mogę sądzić, że niespodzianek nie będzie i szybko wrócą do domu.
|
|
loko to wlasnie on ma ta rejestracje o ktorej pisalem wczesniej,ale chłopakom ona jak widać nie odpowiada....
|
|
gratuluje civica, jest szybki, co potwierdza fakt, ze wyprzedziles Waszke, a kierowca i autko naprawde zapina niezle ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |