Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za Tuska bowiem żyło się gorzej! |
Duże bezrobocie (prawie 15%), umowy śmieciowe, 3,50zł na godzinę, podwyższony wiek emerytalny, skandalicznie niska kwota wolna od podatku oraz upokarzająca najniższa krajowa. Do tego o połowę niższy budżet państwa, kradzież OFF, mafie paliwowe, brak podwyżek dla sfery budżetowej oraz generalnie brak ulg i wspomagania dla rodzin i młodzieży. Także niewiarygodnie niska, w porównaniu do dzisiejszej, wartość nabywcza pieniądza. Jeśli chodzi o wsadzanie do więzień i stosowania represji w stosunku do przeciwników tfuskowego, wspaniałego świata, to coś na ten temat mogą powiedzieć bezprawnie zamykani kibice, masakrowani jastrzębscy górnicy oraz pacyfikowani i bici uczestnicy Marszów Niepodległości. Myślę, że skłonni do podzielenia się refleksjami na temat bezprawnych i wrogich działań reżimu Tuska, mógłby być Sylwester Laskowski i jego dziennikarze z \"Wyprostu\", oraz młody właściciel strony \"Antykomor\". I ostatnia sprawa o zmowę z innymi, wrogimi Polsce, państwami. Czy ja naprawdę muszę o tym opowiadać? Czy zwąchanie się lubownika pruskich orderów z Angelą Merkel, knucie przeciw Polsce z brukselskimi decydentami oraz wylizanie przez ich człowieka w Warszawie, tyłka Rosji, oddanie tym bandytom śledztwa smoleńskiego i gotowość wyprzedania Putinowi połowy polskich firm, nie mówią same za siebie? Dlaczego więc ludzie, którzy to wszystko widzieli i przez to wszystko przeszli, gotowi są tak biologicznie nienawidzić tych, którzy im o tym przypominają i tak bardzo kochają tego, kto gdzieś miał i ma ich samych i dla osobistej, politycznej kariery gotów był i jest nadal sprzedać ich, ich domy i miejsca życia jako masę upadłościową, najgorszym wrogom Polski? Syndrom sztokholmski, czy co? Nienawidzą, bo wiedzą kim są i co stoi za tym ich tfuskowym uszlachceniem, czują ów zgniły konformizm swoich bytowań i tylko nienawiść może go zagłuszyć. I nie to, że istnieją każe marszczyć czoło, ale to, że tyłu ich na polskiej ziemi wyrosło! Tak, że tegies …….. ————————————— z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za Tuska bowiem żyło się gorzej! |
paplak @Lobo- kiedy w końcu władze Polski wystąpią do Rosji o zwrot wraku Tu-154M? Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
|
paplak @Lobo- już ci pisałem że Podlasie nie jest ciemne Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Za PZPR-pis jest lepiej. Towarzysze z PZPR-pis nawet obniżyli podatki z 17 na 21 %. Przynajmniej towarzyszka lobo w to obniżenie wierzy i inne czopki PiSdowskie. No, ale jaka edukacja. Taka znajomość matematyki. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Towarzyszko lobo, ale jesteś szczęśliwa m.in z obniżki podatku z 17 na 21 procent. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
paplak @Lobo- ja wiem że nie jesteś ministrem u Morawieckiego a nawet asystentem u Kaczyńskiego. Ale skończ to paplanie i błaznowanie. Bo nawet nie wiesz w ilu ci miejscach wystaje ogon szatana spomiędzy wierszy Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
ja też tak uważam ale ten problem dotyczył debili , leni ,popaprańców i cełej tej patologii intelektualnej której Kaczyński wykorzystując ich kompleksu wmówił ,ż to oni są tą dobrą zmianą Ja uważam ,że w przeciagu 20 lat jeżeli nadal u władzy nadal będą tacy idioci wspierani przez idiotów Polska się rozpadnie na cześć wschodnią i zachodnią. Po prostu nie da się pogodzić interesów ludzi wykształcowych , kreatywnych z populizmem pisowskiej ciemnoty. Kaczyński tylko ten proces zapoczątkował , rozpadniemy się tak jak dawna Czechosłowacja i kazdy będzie sobie swoją Polskę urzadzał po swojemu. follow me
|
|
Cieszy mnie, że mimo różnic programowych wszyscy doszli do tego, jakże budującego wniosku, że ZA TUSKA BOWIEM ŻYŁO SIĘ GORZEJ!! I tego się trzymajmy, a przyszłość będzie wspaniała .......... Tak, że tegies ............... ---------------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Inteligencja czopa PiSdowskiego, 21 jest mniejsze od 17. Ot PiStogarasy. Jak nic, szykuje się nagroda Jobla dla PiSdzielców. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
esbekom i zomowcom żyło się lepiej.
|
|
Autor: Kalipso (78.8.93.---)Data: 08-09-23 11:21 esbekom i zomowcom żyło się lepiej. ______________________ towarzyszko kałlipso, co ty pievdolisz? Teraz eSBecy mają używanie. Wygrywają sprawy za sprawą z odszkodowaniami za obniżenie im emerytur. Uważasz, że to nie jest prezent dla eSBeków od towarzyszy z PZPR-pis? Ty też towarzyszko kałlipso jesteś szczęśliwa z obniżenia podatków z 17 na 21 procent? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
O! Jeszcze jeden klon paplaczy .... Ten jest bez mózgu, bo odłożył go na półkę .... Więc nic u niego nie funkcjonuje ..... Tak, że tegies .... ------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Piętnastego października wrzućmy chyżego ruja do śmietnika.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |