niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Już wcześniej pisałem, - rudy z platfusami, choćby po trupach,aby do koryta.

Cała ta banda bez skrupułów i sumienia,
już wcześniej wyciągała różnych nieboszczyków,
aby tylko podciągnąć ich pod domniemane ofiary \"pisowskiego reżimu\".
Preparując wszelkie możliwe scenariusze i historyjki,
wespół z ich tzw. mediami.

Potem okazuje się że kobieta zmarła w szpitalu i powiecie okupowanym przez platfusów.

Obecnie owa zgraja znalazła kolejną użyteczną dla ich spodlonych celów.
Kobietę dłuższy czas leczoną psychiatrycznie.
Która powiadomiła swojego psychiatrę o zamiarze samobójstwa, a ów powiadomił policję.
Jako że z takimi nigdy nie wiadomo.

Bardzo to podpasowało folksdojcz-hołocie. I szybko zrobili z niej swoją kolejną \"świętą od aborcji\".
A nad odpowiednią otoczką, już tam ich funkcjonariusze popracowali.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Już wcześniej pisałem, - rudy z platfusami, choćby po trupach,aby do koryta.

Nie mają fakiusy nic do zaoferowania polskiemu narodowi,
z wyjątkiem lewackiego skvrvienia,
więc za każdym razem, starają się i usiłują grać na emocjach.

A prawda jest taka że:
- zarówno euro-bajzlowi, a przede wszystkim niemiaszkom,
najbardziej zależy na obsadzeniu tutaj swojaków.
Skvrvionych antypolsko, ale posłusznych i użytecznych dla obcych.
Żeby nam tutaj, fasowali sodomię, multi-kulti, i dalej zaorywali Polskę na chwałę rzeszy.
Jeśli ktoś tego nie wie, to oznacza jedno:
- albo kretyn, albo kvrva za obce pieniądze.

Re: Już wcześniej pisałem, - rudy z platfusami, choćby po trupach,aby do koryta.

Zanim ktokolwiek napisze tutaj cokolwiek pozytywnego o Tusku i jego peło,
niech najpierw zapozna się, kto i za czyje pieniądze, powołał toto do tzw. polityki.

I na pewno nie po to, aby służyli Polsce i narodowi polskiemu.
Cały resortowy pomiot tam się zakorzenił. Całe kvrestvo, któremu wydaje się iż są lepsi od Polaków. I to im się należy wszystko. A naród ma na nich zapierd*lać i nic nie gadać.
Do dzisiaj nie mogą pogodzić się z tym że, Polacy odsunęli hołotę w pisdu.
Co niejednokrotnie wyrażali w pogardliwy sposób w odniesieniu do zwyczajnych obywateli.

Wyrwaliśmy się spod okupacji tego kvrestva. Bo to nie był żaden rząd i tzw. demokratyczna władza. To była okupacja. Która nic sobie nie robiła z oczekiwań Polaków.
Miliony podpisów szły do niszczarek. A s-syny robili co chcieli. Kradnąc przy tym na całego.
A likwidowane było dosłownie wszystko w tym kraju:
- przemysł, gospodarka, szkoły, policja, wojsko, etc.
Na chwałę rzeszy. Za co tusk otrzymywał kolejne medaliki od niemiaszków.
I poklepywania, za to że dobrze się stara \"oskarek\".

Do kogo ty, ślepa menda, p.erdolisz te łgarskie kretynizmy..? Nie licz na to, że znajdziesz wielu sobie POdobnych kretynów łykających ten POtok bzdur.

rudy błazen z druhem

Władziu
Prawda działa na Ciebie jak płachta na byka.

Wszystko co piszę, każdy może sprawdzić i potwierdzić.

cytat:
\"Beata Sawicka
Sprawa zaczęła się w październiku 2007 r., gdy CBA zatrzymało posłankę PO Beatę Sawicką na gorącym uczynku – podczas wręczania łapówki. Na materiale filmowym zarejestrowano, jak kobieta przyjmuje 50 tys. zł. 
W udostępnionych stenogramach ze śledztwa czytamy, że Sawicka chwaliła się agentom CBA udającym biznesmenów: „Otwierajcie biznes w Warszawie, zgram wam taką pakę ludzi, którą bym kierowała jak tra la la. Przeprowadzam się i koniec, i kręcimy lód. (...) Warszawa nasza, mówisz i masz”.
„K***a mać, tyle mam układów wypracowanych i to wszystko w łeb weźmie, bo nie problem byłby, gdybyśmy my wzięli władzę (...) No, dojście zawsze jest (...) i kręcimy lód (...) żeby robić biznes z polityką, trzeba w ukryciu i tak dalej trzymać (...) w politykę się nie musicie mieszać, tylko kasę dajcie. Ty mi nie mów (...). Ja zaczynam ten drugi wątek, bo jest coś do wzięcia” – mówiła.\"

\"„Praca za seks”. Politycy PO uciekają przed pytaniami o aferę w Gorzowie
Pracownica gorzowskiego WORD-u nie chciała zgodzić się na seks i straciła pracę – donosi „Gazeta Lubuska”. Ofiara molestowania o sprawie alarmowała...\"

\"Z politycznego niebytu po głośnej seksaferze wyciągnął go Donald Tusk. Stefan Niesiołowski najwyraźniej nadal w elektoracie PO cieszy się dużą sympatią, na co wskazuje gromkie przywitanie byłego parlamentarzysty w czasie jednego ze spotkań. 

W 2019 r. afera seksschadzek z prostytutkami pogrzebała jego polityczną karierą. Jak ujawniły media, wieloletni poseł Platformy Obywatelskiej miał przyjmować łapówki w formie 29 usług seksualnych, opłacanych z pieniędzy zatrzymanych przez CBA biznesmenów.

W czerwcu 2022 r. łódzki sąd rejonowy uniewinnił jednak Niesiołowskiego i jego kolegów biznesmenów. Uznał co prawda, że opłacali politykowi spotkania z prostytutkami, ten pomagał im w zdobyciu kontraktów w Grupie Azoty. Dla sądu nie była to jednak korupcja – wynika z uzasadnienia tajnego utajnionego wyroku.\"

\"„600 tys. na PO” w siatce z Biedronki. Nowe zeznania Marcina W., na którego powołuje się Tusk
600 tysięcy euro łapówki „dla Tuska”, żeby otrzymać zielone światło na zawarcie intratnego kontraktu miał rzekomo przekazać wspólnik Falenty.\"

\"Zaufany współpracownik Donalda Tuska, były szef polskiej dyplomacji Radosław Sikorski w ostatnich tygodniach pojawia się na czołówkach największych europejskich mediów. Europoseł Platformy Obywatelskiej wzbudził kontrowersje pensją, jaką pobiera od rządu Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Jak ujawniono, chodzi o 100 tys. dol. rocznie za doradzanie przy konferencji Sir Bani Yas.\"

dlaczegoś ślepy ch..?, boś kretyn, dlaczegoś kretyn?, boś ślepa menda...

rudy błazen z druhem

\"Platformę założył oficer wywiadu PRL
8 lipca 2009, 08:23
Ten tekst przeczytasz w mniej niż minutę
Kto dał początek Platformie Obywatelskiej? Donald Tusk, Maciej Płażyński czy Andrzej Olechowski? Żaden z nich. Pomysł utworzenia nowej partii rzucił generał Gromosław Czempiński, oficer wywiadu PRL, a potem szef UOP. Przekonał do niego polityków, nazwanych później \"trzema tenorami\".\"

\"Piskorski: Niemcy finansowali partię Donalda Tuska
28 kwietnia 2014, 16:41
Ten tekst przeczytasz w 1 minutę
Kongres Liberalno-Demokratyczny był finansowany przez niemiecką chadecję - twierdzi Paweł Piskorski. Pisze o tym w swojej książce i mówi w wywiadzie dla \"Wprost\".\"

Były prezydent Warszawy Paweł Piskorski (46l.) osobiście sfałszował podpis antykwariusza w dokumentach, które miały uwiarygodnić jego majątek. Tak ustalili agenci CBA, którzy ścigali Piskorskiego, a potwierdził to grafolog, który analizował jego charakter pisma. Paweł Piskorski odpowiada przed sądem za sfałszowanie umowy z antykwariuszem, któremu, jak utrzymuje, w 1997 r. sprzedał kolekcję obrazów i antyków za blisko milion złotych. Tym tłumaczył posiadanie tak ogromnych oszczędności. Ale Centralne Biuro Antykorupcyjne, które prześwietlało majątek Piskorskiego, nie dawało wiary takim tłumaczeniom i postanowiło zbadać autentyczność wszystkich dokumentów finansowych.

Polityk w 2001 r. tłumaczył się w urzędzie skarbowym, że przez lata zbierał antyki i w 1997 r. sprzedał imponującą kolekcję warszawskiemu antykwariuszowi Zygmuntowi M. Na kolekcję składać miały się obrazy m.in. Kossaka i Olgi Boznańskiej, zabytkowe świeczniki i żyrandole oraz wartościowe pasy kontuszowe i kolekcja broni.

„– Problem polegał na tym, że antykwariusz już nie żył.

rudy błazen z druhem

Co nie zmienia powyższych faktów.

Autor: Kalipso (---.dynamic.inetia.pl)Data: 23-07-23 23:03

Co nie zmienia powyższych faktów.
co nie zmienia faktów, że już cię PiSdnęło zdrowo. To ile już czerwona ***** PiSdowska masz postaci? Cztery? Ile ci czerwona komunistyczna PiSdowska, czerwona szmato Putin płaci? Przyznaj się. A może chcesz ci, abym ci to wykazał?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ziuta krasnaja blać

Ty już się wykazałeś:
- totalnym lewackim skvrvieniem.

Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 24-07-23 01:26

ziuta krasnaja blać

Ty już się wykazałeś:
- totalnym lewackim skvrvieniem.
a o czym ci czerwona ***** piszę? Ty już towarzyszko aparata vel bambusa vel ziuto krasnaja bladzio vel ***** kałlipso piszę, kup sobie grabie i się ogarnij. Bardziej lewackiej kvurwy chorej na PiSdzicę nikt nie ogarnia. Ty już masz 4 nicki. Ja zacznę pisać do ciebie na jeden - czerwona ***** PiSdowska. Pasuje? Większej lewackiej szmaty nie widziałem.
A tak przy okazji. To kiedy się pasożycie za pracę weźmiesz?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Piskorski nie jest wiarygodny bredząc o jakimś szemranym finansowaniu i jednocześnie sam zgromadził lewy majątek za co nie tylko odPOwiadał karnie, ale został też przez przyszłego Króla Europy wy.ebany z POlityki na zbity pysk.

rudy błazen z druhem

Ale nie odpowiadał karnie,
za branie przez platfusów kasy od Niemców.

A wiecie, że najryższy jest o prawie 3.5 cm wyższy od paplaka?

Tak, że tegies ..........

------------------------

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

ale chyba w zwisie bo paplakowi podobno już nie dryga

Chyba że, po tabletce wczesnoporonnej?

Witamy w Poli-Prof, źródle zaawansowanych rozwiązań i urządzeń do pakowania. Specjalizujemy się w dostarczaniu szerokiej gamy innowacyjnych linii pakujących i urządzeń zaprojektowanych w celu optymalizacji i usprawnienia codziennych operacji firmy.
[ur=https://poli-prof.pl/product-category/maszyny-pakujace/tunele-do-obkurczania-folii/]zgrzewarki do folii
W świecie, w którym jakość opakowań i szybkość realizacji zamówień mają kluczowe znaczenie, Poli-Prof oferuje niezawodne rozwiązania, które pomogą Ci odnieść sukces. Rozumiemy, że każda firma ma unikalne potrzeby, dlatego oferujemy sprzęt spełniający ich wymagania.

Witamy w Poli-Prof, źródle zaawansowanych rozwiązań i urządzeń do pakowania. Specjalizujemy się w dostarczaniu szerokiej gamy innowacyjnych linii pakujących i urządzeń zaprojektowanych w celu optymalizacji i usprawnienia codziennych operacji firmy.
zgrzewarki do folii
W świecie, w którym jakość opakowań i szybkość realizacji zamówień mają kluczowe znaczenie, Poli-Prof oferuje niezawodne rozwiązania, które pomogą Ci odnieść sukces. Rozumiemy, że każda firma ma unikalne potrzeby, dlatego oferujemy sprzęt spełniający ich wymagania.

Skoro masz taką szeroką gamę innowacyjnych linii pakujących to zapakuj tfuska oraz pozostałe paplaki i wyślij ich do enerefu albo do kacapii .... od razu polepszy się w Polsce ......

Tak, że tegies .........

-----------------------

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org