Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Już wcześniej pisałem, - rudy z platfusami, choćby po trupach,aby do koryta. |
Cała ta banda bez skrupułów i sumienia, już wcześniej wyciągała różnych nieboszczyków, aby tylko podciągnąć ich pod domniemane ofiary \"pisowskiego reżimu\". Preparując wszelkie możliwe scenariusze i historyjki, wespół z ich tzw. mediami. Potem okazuje się że kobieta zmarła w szpitalu i powiecie okupowanym przez platfusów. Obecnie owa zgraja znalazła kolejną użyteczną dla ich spodlonych celów. Kobietę dłuższy czas leczoną psychiatrycznie. Która powiadomiła swojego psychiatrę o zamiarze samobójstwa, a ów powiadomił policję. Jako że z takimi nigdy nie wiadomo. Bardzo to podpasowało folksdojcz-hołocie. I szybko zrobili z niej swoją kolejną \"świętą od aborcji\". A nad odpowiednią otoczką, już tam ich funkcjonariusze popracowali.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Już wcześniej pisałem, - rudy z platfusami, choćby po trupach,aby do koryta. |
Nie mają fakiusy nic do zaoferowania polskiemu narodowi, z wyjątkiem lewackiego skvrvienia, więc za każdym razem, starają się i usiłują grać na emocjach. A prawda jest taka że: - zarówno euro-bajzlowi, a przede wszystkim niemiaszkom, najbardziej zależy na obsadzeniu tutaj swojaków. Skvrvionych antypolsko, ale posłusznych i użytecznych dla obcych. Żeby nam tutaj, fasowali sodomię, multi-kulti, i dalej zaorywali Polskę na chwałę rzeszy. Jeśli ktoś tego nie wie, to oznacza jedno: - albo kretyn, albo kvrva za obce pieniądze.
|
|
Re: Już wcześniej pisałem, - rudy z platfusami, choćby po trupach,aby do koryta. |
Zanim ktokolwiek napisze tutaj cokolwiek pozytywnego o Tusku i jego peło, niech najpierw zapozna się, kto i za czyje pieniądze, powołał toto do tzw. polityki. I na pewno nie po to, aby służyli Polsce i narodowi polskiemu. Cały resortowy pomiot tam się zakorzenił. Całe kvrestvo, któremu wydaje się iż są lepsi od Polaków. I to im się należy wszystko. A naród ma na nich zapierd*lać i nic nie gadać. Do dzisiaj nie mogą pogodzić się z tym że, Polacy odsunęli hołotę w pisdu. Co niejednokrotnie wyrażali w pogardliwy sposób w odniesieniu do zwyczajnych obywateli. Wyrwaliśmy się spod okupacji tego kvrestva. Bo to nie był żaden rząd i tzw. demokratyczna władza. To była okupacja. Która nic sobie nie robiła z oczekiwań Polaków. Miliony podpisów szły do niszczarek. A s-syny robili co chcieli. Kradnąc przy tym na całego. A likwidowane było dosłownie wszystko w tym kraju: - przemysł, gospodarka, szkoły, policja, wojsko, etc. Na chwałę rzeszy. Za co tusk otrzymywał kolejne medaliki od niemiaszków. I poklepywania, za to że dobrze się stara \"oskarek\".
|
|
Do kogo ty, ślepa menda, p.erdolisz te łgarskie kretynizmy..? Nie licz na to, że znajdziesz wielu sobie POdobnych kretynów łykających ten POtok bzdur. rudy błazen z druhem
|
|
Władziu Prawda działa na Ciebie jak płachta na byka. Wszystko co piszę, każdy może sprawdzić i potwierdzić.
|
|
cytat: \"Beata Sawicka Sprawa zaczęła się w październiku 2007 r., gdy CBA zatrzymało posłankę PO Beatę Sawicką na gorącym uczynku – podczas wręczania łapówki. Na materiale filmowym zarejestrowano, jak kobieta przyjmuje 50 tys. zł. W udostępnionych stenogramach ze śledztwa czytamy, że Sawicka chwaliła się agentom CBA udającym biznesmenów: „Otwierajcie biznes w Warszawie, zgram wam taką pakę ludzi, którą bym kierowała jak tra la la. Przeprowadzam się i koniec, i kręcimy lód. (...) Warszawa nasza, mówisz i masz”. „K***a mać, tyle mam układów wypracowanych i to wszystko w łeb weźmie, bo nie problem byłby, gdybyśmy my wzięli władzę (...) No, dojście zawsze jest (...) i kręcimy lód (...) żeby robić biznes z polityką, trzeba w ukryciu i tak dalej trzymać (...) w politykę się nie musicie mieszać, tylko kasę dajcie. Ty mi nie mów (...). Ja zaczynam ten drugi wątek, bo jest coś do wzięcia” – mówiła.\"
|
|
\"„Praca za seks”. Politycy PO uciekają przed pytaniami o aferę w Gorzowie Pracownica gorzowskiego WORD-u nie chciała zgodzić się na seks i straciła pracę – donosi „Gazeta Lubuska”. Ofiara molestowania o sprawie alarmowała...\"
|
|
\"Z politycznego niebytu po głośnej seksaferze wyciągnął go Donald Tusk. Stefan Niesiołowski najwyraźniej nadal w elektoracie PO cieszy się dużą sympatią, na co wskazuje gromkie przywitanie byłego parlamentarzysty w czasie jednego ze spotkań. W 2019 r. afera seksschadzek z prostytutkami pogrzebała jego polityczną karierą. Jak ujawniły media, wieloletni poseł Platformy Obywatelskiej miał przyjmować łapówki w formie 29 usług seksualnych, opłacanych z pieniędzy zatrzymanych przez CBA biznesmenów. W czerwcu 2022 r. łódzki sąd rejonowy uniewinnił jednak Niesiołowskiego i jego kolegów biznesmenów. Uznał co prawda, że opłacali politykowi spotkania z prostytutkami, ten pomagał im w zdobyciu kontraktów w Grupie Azoty. Dla sądu nie była to jednak korupcja – wynika z uzasadnienia tajnego utajnionego wyroku.\"
|
|
\"„600 tys. na PO” w siatce z Biedronki. Nowe zeznania Marcina W., na którego powołuje się Tusk 600 tysięcy euro łapówki „dla Tuska”, żeby otrzymać zielone światło na zawarcie intratnego kontraktu miał rzekomo przekazać wspólnik Falenty.\"
|
|
\"Zaufany współpracownik Donalda Tuska, były szef polskiej dyplomacji Radosław Sikorski w ostatnich tygodniach pojawia się na czołówkach największych europejskich mediów. Europoseł Platformy Obywatelskiej wzbudził kontrowersje pensją, jaką pobiera od rządu Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Jak ujawniono, chodzi o 100 tys. dol. rocznie za doradzanie przy konferencji Sir Bani Yas.\"
|
|
dlaczegoś ślepy ch..?, boś kretyn, dlaczegoś kretyn?, boś ślepa menda... rudy błazen z druhem
|
|
\"Platformę założył oficer wywiadu PRL 8 lipca 2009, 08:23 Ten tekst przeczytasz w mniej niż minutę Kto dał początek Platformie Obywatelskiej? Donald Tusk, Maciej Płażyński czy Andrzej Olechowski? Żaden z nich. Pomysł utworzenia nowej partii rzucił generał Gromosław Czempiński, oficer wywiadu PRL, a potem szef UOP. Przekonał do niego polityków, nazwanych później \"trzema tenorami\".\"
|
|
\"Piskorski: Niemcy finansowali partię Donalda Tuska 28 kwietnia 2014, 16:41 Ten tekst przeczytasz w 1 minutę Kongres Liberalno-Demokratyczny był finansowany przez niemiecką chadecję - twierdzi Paweł Piskorski. Pisze o tym w swojej książce i mówi w wywiadzie dla \"Wprost\".\"
|
|
Były prezydent Warszawy Paweł Piskorski (46l.) osobiście sfałszował podpis antykwariusza w dokumentach, które miały uwiarygodnić jego majątek. Tak ustalili agenci CBA, którzy ścigali Piskorskiego, a potwierdził to grafolog, który analizował jego charakter pisma. Paweł Piskorski odpowiada przed sądem za sfałszowanie umowy z antykwariuszem, któremu, jak utrzymuje, w 1997 r. sprzedał kolekcję obrazów i antyków za blisko milion złotych. Tym tłumaczył posiadanie tak ogromnych oszczędności. Ale Centralne Biuro Antykorupcyjne, które prześwietlało majątek Piskorskiego, nie dawało wiary takim tłumaczeniom i postanowiło zbadać autentyczność wszystkich dokumentów finansowych. Polityk w 2001 r. tłumaczył się w urzędzie skarbowym, że przez lata zbierał antyki i w 1997 r. sprzedał imponującą kolekcję warszawskiemu antykwariuszowi Zygmuntowi M. Na kolekcję składać miały się obrazy m.in. Kossaka i Olgi Boznańskiej, zabytkowe świeczniki i żyrandole oraz wartościowe pasy kontuszowe i kolekcja broni. „– Problem polegał na tym, że antykwariusz już nie żył. rudy błazen z druhem
|
|
Co nie zmienia powyższych faktów.
|
|
Autor: Kalipso (---.dynamic.inetia.pl)Data: 23-07-23 23:03 Co nie zmienia powyższych faktów. __________________ co nie zmienia faktów, że już cię PiSdnęło zdrowo. To ile już czerwona ***** PiSdowska masz postaci? Cztery? Ile ci czerwona komunistyczna PiSdowska, czerwona szmato Putin płaci? Przyznaj się. A może chcesz ci, abym ci to wykazał? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać Ty już się wykazałeś: - totalnym lewackim skvrvieniem.
|
|
Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 24-07-23 01:26 ziuta krasnaja blać Ty już się wykazałeś: - totalnym lewackim skvrvieniem. __________________________ a o czym ci czerwona ***** piszę? Ty już towarzyszko aparata vel bambusa vel ziuto krasnaja bladzio vel ***** kałlipso piszę, kup sobie grabie i się ogarnij. Bardziej lewackiej kvurwy chorej na PiSdzicę nikt nie ogarnia. Ty już masz 4 nicki. Ja zacznę pisać do ciebie na jeden - czerwona ***** PiSdowska. Pasuje? Większej lewackiej szmaty nie widziałem. A tak przy okazji. To kiedy się pasożycie za pracę weźmiesz? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Piskorski nie jest wiarygodny bredząc o jakimś szemranym finansowaniu i jednocześnie sam zgromadził lewy majątek za co nie tylko odPOwiadał karnie, ale został też przez przyszłego Króla Europy wy.ebany z POlityki na zbity pysk. rudy błazen z druhem
|
|
Ale nie odpowiadał karnie, za branie przez platfusów kasy od Niemców.
|
|
A wiecie, że najryższy jest o prawie 3.5 cm wyższy od paplaka? Tak, że tegies .......... ------------------------ z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ale chyba w zwisie bo paplakowi podobno już nie dryga
|
|
Chyba że, po tabletce wczesnoporonnej?
|
|
Witamy w Poli-Prof, źródle zaawansowanych rozwiązań i urządzeń do pakowania. Specjalizujemy się w dostarczaniu szerokiej gamy innowacyjnych linii pakujących i urządzeń zaprojektowanych w celu optymalizacji i usprawnienia codziennych operacji firmy. [ur=https://poli-prof.pl/product-category/maszyny-pakujace/tunele-do-obkurczania-folii/]zgrzewarki do folii W świecie, w którym jakość opakowań i szybkość realizacji zamówień mają kluczowe znaczenie, Poli-Prof oferuje niezawodne rozwiązania, które pomogą Ci odnieść sukces. Rozumiemy, że każda firma ma unikalne potrzeby, dlatego oferujemy sprzęt spełniający ich wymagania.
|
|
Witamy w Poli-Prof, źródle zaawansowanych rozwiązań i urządzeń do pakowania. Specjalizujemy się w dostarczaniu szerokiej gamy innowacyjnych linii pakujących i urządzeń zaprojektowanych w celu optymalizacji i usprawnienia codziennych operacji firmy. zgrzewarki do folii W świecie, w którym jakość opakowań i szybkość realizacji zamówień mają kluczowe znaczenie, Poli-Prof oferuje niezawodne rozwiązania, które pomogą Ci odnieść sukces. Rozumiemy, że każda firma ma unikalne potrzeby, dlatego oferujemy sprzęt spełniający ich wymagania.
|
|
Skoro masz taką szeroką gamę innowacyjnych linii pakujących to zapakuj tfuska oraz pozostałe paplaki i wyślij ich do enerefu albo do kacapii .... od razu polepszy się w Polsce ...... Tak, że tegies ......... ----------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |