Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marszałek .. a może .............. |
W błysku na Poznanskiej dostaniesz beczki tylko 50L . Mniejszych nie maja... Ale ja nie narzekam:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marszałek .. a może .............. |
Carmello a zapamiętałeś może numer jaki miał na tej rejestracji? Wogóle to dziwna sprawa że taką rejestrację już dostał, dlatego że w zycie wchodzi to dopiero dnia 01.05.2006
|
|
marciano chyba specialnie da Ciebie i chyba ze sam ja zrobisz taki głupi to ja juz niejestem jak Ty
|
|
weeboy Masz rację - bardzo dobrze, że wspierają football. Ale czemu do jasnej.... właśnie Jagiellonię - klub z najgorszymi kibolami w Polsce (nam znanej) ? Oni to właśnie w rocznicę śmierci papieża przyjechali wieczorem do Lomży (stadion w Łomży był nie pilnowany - Łomża grała na wyjeździe) i zdemolowali go. A nasz stadion z pikniku z piwem zamienili na pole walki. Komu to przeszkadzało ? Właśnie im. Warto zaznaczy, że nasi kibice nie skonflikowali się z nikim - są pokojowi. Jedyni, którzy chcą walki to bandyci Jagielloniii i ich poplecznicy, czyli ci co lubią bandytów: Warmia Grajewo i Ruch Wysokie.
|
|
TAK GG!! On to chyba tylko przez maila się kontaktuje <lol2>. Albo ma jakieś urojenia do GG... O_o bagrmosen
|
|
I w dodatku teraz każdy będzie chciał spróbować tych lodów i iść do karczmy wypić piwo… Sprytny marketing. ;) (........)
|
|
3 maja w parku przy Stacha Konwy o godz 18 będzie grała podobno Orkiestra Kameralna...
|
|
Basen :) lub salon gier :P (........)
|
|
każdy punkt jest wazny
|
|
:P Nutka jest spoko... a jak ktoś lubi takie to jesze właśnie polecam Andrea-time to pray:P bagrmosen
|
|
A po co w język.Wsadź se w du.. kawałek metalu, na to samo wyjdzie i dużo taniej. P.S Powariowały już te dziewczyny!
|
|
To jest straszne...Jak myślę, że gdyby nie ten nieodpowiedzialny gówniarz to by do tego nie doszło...
|
|
ludzie niemartwcie sie przeciesz jak wam narobi ptak to bedziecie mieli szczescie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |