poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marszałek .. a może ..............

W błysku na Poznanskiej dostaniesz beczki tylko 50L . Mniejszych nie maja... Ale ja nie narzekam:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marszałek .. a może ..............

Carmello a zapamiętałeś może numer jaki miał na tej rejestracji?
Wogóle to dziwna sprawa że taką rejestrację już dostał, dlatego że w zycie wchodzi to dopiero dnia 01.05.2006

marciano
chyba specialnie da Ciebie i chyba ze sam ja zrobisz taki głupi to ja juz niejestem jak Ty

weeboy

Masz rację - bardzo dobrze, że wspierają football.
Ale czemu do jasnej.... właśnie Jagiellonię - klub z najgorszymi kibolami w Polsce (nam znanej) ?

Oni to właśnie w rocznicę śmierci papieża przyjechali wieczorem do Lomży (stadion w Łomży był nie pilnowany - Łomża grała na wyjeździe) i zdemolowali go.

A nasz stadion z pikniku z piwem zamienili na pole walki. Komu to przeszkadzało ? Właśnie im.

Warto zaznaczy, że nasi kibice nie skonflikowali się z nikim - są pokojowi. Jedyni, którzy chcą walki to bandyci Jagielloniii i ich poplecznicy, czyli ci co lubią bandytów: Warmia Grajewo i Ruch Wysokie.

TAK GG!!

On to chyba tylko przez maila się kontaktuje <lol2>.
Albo ma jakieś urojenia do GG... O_o

bagrmosen

I w dodatku teraz każdy będzie chciał spróbować tych lodów i iść do karczmy wypić piwo…

Sprytny marketing. ;)

(........)

3 maja w parku przy Stacha Konwy o godz 18 będzie grała podobno Orkiestra Kameralna...

Basen :) lub salon gier :P

(........)

każdy punkt jest wazny

:P
Nutka jest spoko... a jak ktoś lubi takie to jesze właśnie polecam Andrea-time to pray:P

bagrmosen

A po co w język.Wsadź se w du.. kawałek metalu, na to samo wyjdzie i dużo taniej.
P.S Powariowały już te dziewczyny!

To jest straszne...Jak myślę, że gdyby nie ten nieodpowiedzialny gówniarz to by do tego nie doszło...

ludzie niemartwcie sie przeciesz jak wam narobi ptak to bedziecie mieli szczescie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org