Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znajdzie się komora dla Dudy i Kaczora |
Spot PiS z Auschwitz. Będzie zawiadomienie do prokuratury. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znajdzie się komora dla Dudy i Kaczora |
Te komory z Aushwitz marzą się bolszewikom z PZPR-pis . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie dość, że tworzą moralnie kloaczny sPOt to jeszcze kradną cudze materiały Nikt nie zapytał mnie o zgodę na ich wykorzystanie — przyznaje w rozmowie z Onetem Wiktor Woźniak, autor dwóch długich ujęć wykorzystanych bezprawnie przez twórców spotu PiS. Jego materiał został nagrany za pozwoleniem Muzeum Auschwitz, przed otwarciem bram dla zwiedzających. — Podpisywałem z muzeum dokument, w którym była mowa, że ja nie mogę odsprzedać nikomu tego materiału — podkreśla. Drugim wykorzystanym ujęciem okazuje się klip wyprodukowany dla BBC. rudy błazen z druhem
|
|
żżżżżżżRy góvvvvvvno parchu!
|
|
Dla notorycznych złodziei z PiS kradzież materiałów chronionych prawem autorskich przy tych miliardach złotych na co dzień to jak kradzież cukierka w markecie. Pusdzica wyznaje zasadę układem ni ci mi zrobisz? Podłość kaczystów jest obrzydliwa a sam Kaczyński to degenerat starzec upadły który posunie się do skrajnych zachowań by trzymać władzę. Pamietajmy że to śmierci brata stworzył sektę nienawiści i nekrofilii by dojść do władzy której za pomocą metod moskiewskich nie chce oddać. Oby żył długo i w bólu ze świadomością tego ze był przyczynkiem śmierci tragedii 100 niewinnych ludzi siejąc w narodzie podział i niewyświechtanej i bezprawie.
|
|
Lis miał rację nie ma co się pierdolić z tymi pisowskimi kanaliami trzeba z nim rozmawiać im znanym i im bliskim językiem. follow me
|
|
|
\"dziad smoleński pokaże niebawem prawdziwe swe oblicze moskiewskie\" Rudy już pokazał. Nawet dwa: - folksdojcza i ruskiej onucy. A lisek powinien uważać, bo mu druga żyłka strzeli i zacznie srać w pieluchę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |