Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niezdarność systemu ochrony takich dzieci, takich rodzin jest ogromna |
Rzecznik praw dziecka odpowiada Owsiakowi w sprawie Kamilka. \"Mogę rozłożyć ręce\". Drogi Panie, jest Pan rzecznikiem od prawie pięciu lat. To również pytanie do Pana. Niezdarność systemu ochrony takich dzieci, takich rodzin jest ogromna. I to nie po raz pierwszy!https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/rzecznik-praw-dziecka-odpowiada-owsiakowi-post-factum-moge-rozlozyc-rece/yq9z8qn,79cfc278 ...bo w kato-Landzie nie wolno odbierać dzieci katolskiej rodzinie, na Zachodzie zaś służby reagują szybko, najpierw zabezpieczają dzieci, POtem wyjaśnienia... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niezdarność systemu ochrony takich dzieci, takich rodzin jest ogromna |
Zjeb Przemysław Czarnek we wtorek na antenie Radia ZET, zapytany o śmierć 8-letniego Kamila z Częstochowy, który był brutalnie maltretowany przez ojczyma. Te katobydle grzmiało że podłożem tej tragedii \"jest atak na rodzinę\" i \"zohydzanie wartości chrześcijańskich\". Więcej nie na co krzyczeć To wola boża, bóg tak chciał by znęcano się nad tym dzieckiem. Tylko dlaczego w Polsce która leży w cywilizowanej Europie prawa boskie żydowskiego boga są bad prawem cywilizowanym !?n
|
|
Mamy w Polsce władzę, która promuje bicie dzieci i równocześnie chce kary śmierci dla tych, którzy biją dzieci. Ten paradoks mówi wiele o ich mentalności Od kilku lat żyjemy w państwie, gdzie władza promuje przemoc — stwierdził, po czym nawiązał do wypowiedzi polityków o \"klapsach\" jako metodzie wychowawczej. Piekło dzieci rodzi się na skrzyżowaniu patologicznej rodziny i patologicznej władzy. Czy zrobiliście cokolwiek, żeby takich tragedii nie było? Czy PiS zdaje sobie sprawę, że zadaniem państwa jest tak działać, aby takich sytuacji było jak najmniej? rudy błazen z druhem
|
|
Zainteresowanym tematem mogę polecić porady, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli chcecie się dowiedziec jak rozpoznać objawy przebodzcowanego malucha i jak im przeciwdziałać, to polecam Wam sprawdzić porady w artykule na stronie - https://www.kobiecybialystok.pl/przebodzcowany-maluch-jak-rozpoznac-objawy-i-im-zaradzic/ .
|
|
...na mojego malucha nie ma rady, mimo kilkudziesięciu lat nadal jest \"przebodzcowany\" cokolwiek miałoby to oznaczać... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |