Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Lux Veritatis" i podatki |
ZA 8 TYS TO CIVICA POLECAM. MOZNA TRAFIC NAWET Z KLIMĄ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Lux Veritatis" i podatki |
|
|
Zdałem!!! :):):) Nie taki diabeł straszny.....:):) easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
CO DO NASZEGO MIASTA WIERZE W TO ZE PAŃSTWOWA WYZSZA SZKOLA INFORMATYKI I PRZEDSIEBIORCZOSCI POMOZE SIE ROZWINĄC ŁOMZY JAKO MIASTO STUDENCKIE A WIEŻE W TO DZIEKI OTWORZENIU NIEDLUGO NA UCZELNI ŁOMZYNSKIEJ WYCHOWANIA FIZYCZNEGO I WYŻSZEJ SZKOLY TECHNOLOGI ZYWIENIEA I OCZYWISCIE ZE ZMIENI SIE KLIMAT W KONCU POPYT NA KLUBY STUDENCKIE UROSNIE I INNE IMPREZY 3MAM KCIUKI ZA ROZÓJ NASZEGO PIEKNEGO MIASTA A MIALEM NAPISAC 2 ZADANIA POZDRO
|
|
kup japonczyka czesci drogie ( sa juz zreszta tanie zamienniki ) ale jak kupisz dobrego to bedziesz jezdzil 2 lata bez awarii, ja osobiscie mam japonskie auto z 87r i wyglada lepiej niz astry z 93. jak ktos ma watpliwosci to zapraszam bo sprzedaje za jedyne 3000 zl :D pozdrawiam
|
|
"nemo - a co to juz nie ma Golfow bezwypadkowych tylko Astry sa, tak ? no podziwiam! poza tym jesli ten "kazdy" mechanik naprawi astre to zapewniam cie ze z Golfem tez nie bedzie mial problemow. Gaz owszem ale tylko wtedy jak samochod nie bym na nim wczesniej jezdzony" A gdzie napisałem, że astry są bezwypadkowe? Po prostu po oględzinach łomżyńskich i nie tylko komisów odniosłem takie wrażenie - nie było ani jednego nie tłuczonego golfa, a astry a i owszem (auto było bezwypadkowe dopóki, się sprzedawcy kilka rzeczy nie pokazało , wtedy się robiło tylko po "lekkiej stłuczce") Na astrze I zrobiłem swego czasu prawie 200.000 na gazie i obecnemu właścicielowi też dalej nieźle służy.
|
|
graboś: ogólnie chciałem się odnieść do wątku sportowej jazdy w aspekcie używania do tego bardzo starych aut (kilkunastoletnie auto i próby robienia z tego formuły 1)
|
|
Paweł84: a co chodzi z tymi wieżami w Łomży, bo nie kumam ??
|
|
hmm.. a co myślicie o zakupie astry I 1,4 - 94rok - 134000 przebiegu, 2 lata na gazie, na 100% nie bita i w całkiem nieźle zadbana za 8200 ? aha - tylko nie ma letnich opon (za to 2 komplety zimówek) PS. dzięki za wcześniejsze porady PS2. sportowe odpadają, muszę jakoś rodzinę zapakować. A poloneza właśnie chcę się pozbyć - mam go serdecznie dość. hip
|
|
Kocham Lomze,ale jak to czytam, to mnie utwierdzacie w przekonaniu, zeby nie wracac do Polski. TJ
|
|
Pyniu Myniu więc mozesz pomóc:D jako architekt miałbyś pole do popisu, ratusz napewno by się zgodził, jeśli ktoś zrobiłby im gotowy projekt:D ty miałbyś prace inżynierską a reszta by wiedziała gdzie i co sadzić:D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a z kad oni wiedza ze bedą ? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
a moze macius to jakis bliski krewny ptysia ???? ;DD Zbych
|
|
Mnie to za rok czeka, więc już muszę się szykować :P z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Z 40 czy ilus weszło "tylko" 4 ponieważ w niektórych z pozostałych były bardzo nierealne, sprzeczne z naszą wiarą rzeczy napisane. Są dziś uznane za apokryfy. A co do Judasza: myslę że gdyby Pan Jezus chciał aby judasz Go zdradził (tak jest napisane w tejże Ewangeli) po zmartwychwstaniu przychodząc do Uczniów powiedziałby, żeby nie potępiali Jego zdrajcy gdyż bez tego nie spełniłby się plan. Osobiście nie wierzę w to abybyła ona prawdziwa. Pozdrawiam serdecznie. Zbych
|
|
kable są wiekszosc takie same tylko inne oprogramowanie np. kabel od c65 pasuje tez do a52 cx65 sx1
|
|
To po co czytasz tą gazetę przecież to dno i mocherowa ciemnota.!!
|
|
I znowu wszyscy śpią...:( Nawet nie ma z kim pogadać!!! Odezwijcie się to będzie mi rażniej. Zbych
|
|
Policja też chce zarobic Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
pijana powietrzem o jakie zmiany Ci chodzi?? jakies dotyczace mnie??:P :D:D:D:D:D:D:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |