poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Lux Veritatis" i podatki

ZA 8 TYS TO CIVICA POLECAM. MOZNA TRAFIC NAWET Z KLIMĄ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Lux Veritatis" i podatki

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=100365017
zobacz bardzo ładny sprzęcik :)

Zbych

GOLF III 1.8 i kropka silniczek adekwatny do masy, wygoda, bardzo dobrze trzyma się drogi. Nic lepszego za ta cęnę nie znajdziesz. Egzemplarze bez crash- testów nie maja prawa chwalić się rdzą.

Zdałem!!! :):):) Nie taki diabeł straszny.....:):)

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

CO DO NASZEGO MIASTA WIERZE W TO ZE PAŃSTWOWA WYZSZA SZKOLA INFORMATYKI I PRZEDSIEBIORCZOSCI POMOZE SIE ROZWINĄC ŁOMZY JAKO MIASTO STUDENCKIE A WIEŻE W TO DZIEKI OTWORZENIU NIEDLUGO NA UCZELNI ŁOMZYNSKIEJ WYCHOWANIA FIZYCZNEGO I WYŻSZEJ SZKOLY TECHNOLOGI ZYWIENIEA I OCZYWISCIE ZE ZMIENI SIE KLIMAT W KONCU POPYT NA KLUBY STUDENCKIE UROSNIE I INNE IMPREZY 3MAM KCIUKI ZA ROZÓJ NASZEGO PIEKNEGO MIASTA A MIALEM NAPISAC 2 ZADANIA POZDRO

kup japonczyka czesci drogie ( sa juz zreszta tanie zamienniki ) ale jak kupisz dobrego to bedziesz jezdzil 2 lata bez awarii, ja osobiscie mam japonskie auto z 87r i wyglada lepiej niz astry z 93. jak ktos ma watpliwosci to zapraszam bo sprzedaje za jedyne 3000 zl :D

pozdrawiam

"nemo - a co to juz nie ma Golfow bezwypadkowych tylko Astry sa, tak ? no podziwiam! poza tym jesli ten "kazdy" mechanik naprawi astre to zapewniam cie ze z Golfem tez nie bedzie mial problemow. Gaz owszem ale tylko wtedy jak samochod nie bym na nim wczesniej jezdzony"

A gdzie napisałem, że astry są bezwypadkowe? Po prostu po oględzinach łomżyńskich i nie tylko komisów odniosłem takie wrażenie - nie było ani jednego nie tłuczonego golfa, a astry a i owszem (auto było bezwypadkowe dopóki, się sprzedawcy kilka rzeczy nie pokazało , wtedy się robiło tylko po "lekkiej stłuczce")
Na astrze I zrobiłem swego czasu prawie 200.000 na gazie i obecnemu właścicielowi też dalej nieźle służy.

graboś: ogólnie chciałem się odnieść do wątku sportowej jazdy w aspekcie używania do tego bardzo starych aut (kilkunastoletnie auto i próby robienia z tego formuły 1)

Paweł84: a co chodzi z tymi wieżami w Łomży, bo nie kumam ??

hmm..
a co myślicie o zakupie astry I 1,4 - 94rok - 134000 przebiegu, 2 lata na gazie, na 100% nie bita i w całkiem nieźle zadbana za 8200 ?
aha - tylko nie ma letnich opon (za to 2 komplety zimówek)

PS. dzięki za wcześniejsze porady

PS2. sportowe odpadają, muszę jakoś rodzinę zapakować. A poloneza właśnie chcę się pozbyć - mam go serdecznie dość.

hip

Kocham Lomze,ale jak to czytam, to mnie utwierdzacie w przekonaniu, zeby nie wracac do Polski.
TJ

Pyniu Myniu więc mozesz pomóc:D jako architekt miałbyś pole do popisu, ratusz napewno by się zgodził, jeśli ktoś zrobiłby im gotowy projekt:D ty miałbyś prace inżynierską a reszta by wiedziała gdzie i co sadzić:D

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

a z kad oni wiedza ze bedą ?

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

a moze macius to jakis bliski krewny ptysia ???? ;DD

Zbych

Mnie to za rok czeka, więc już muszę się szykować :P

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Z 40 czy ilus weszło "tylko" 4 ponieważ w niektórych z pozostałych były bardzo nierealne, sprzeczne z naszą wiarą rzeczy napisane. Są dziś uznane za apokryfy. A co do Judasza: myslę że gdyby Pan Jezus chciał aby judasz Go zdradził (tak jest napisane w tejże Ewangeli) po zmartwychwstaniu przychodząc do Uczniów powiedziałby, żeby nie potępiali Jego zdrajcy gdyż bez tego nie spełniłby się plan.
Osobiście nie wierzę w to abybyła ona prawdziwa.

Pozdrawiam serdecznie.

Zbych

kable są wiekszosc takie same tylko inne oprogramowanie np. kabel od c65 pasuje tez do a52 cx65 sx1

To po co czytasz tą gazetę przecież to dno i mocherowa ciemnota.!!

I znowu wszyscy śpią...:( Nawet nie ma z kim pogadać!!! Odezwijcie się to będzie mi rażniej.

Zbych

Policja też chce zarobic

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

pijana powietrzem
o jakie zmiany Ci chodzi??
jakies dotyczace mnie??:P
:D:D:D:D:D:D:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org